Darksiders III har fått en lanseringsdato

Actioneventyret ankommer PC, PlayStation 4 og Xbox One i november.

I en pressemelding har THQ Nordic nå kunngjort slippdatoen for Darksiders III. Spillet lanseres til PC, Xbox One og PlayStation 4 den 27. november i år, og kan forhåndsbestilles nå.

Om man forhåndsbestiller kan man velge mellom tre ulike versjoner av spillet; en standardversjon som kun inneholder spillet, en Deluxe-utgave som inneholder spillet pluss to betalte DLC-pakker som kommer senere, og en «Blades and Whip»-versjon som både byr på Darksiders III, de to betalte innholdspakkene og de to første spillene i serien.

THQ Nordic

Inspirert av Zelda

Darksiders III ble først bekreftet så langt tilbake som i 2015, før flere detaljer ble lekket via Amazon i mai i fjor. I desember kom så den første skikkelige videoen som viste oss selve spillet.

I Darksiders III får vi spille gjennom eventyret til Fury – den tredje av Apokalypsens fire ryttere, etter at vi spilte som War og Death i de to forgjengerne. Fury er en magiker med pisk, og har som mål å gjenopprette balansen mellom det gode og det onde.

Darksider-serien tilhører sjangeren actioneventyr med noen rollespillelementer og gåteløsning, og har stort fokus på kampelementet, noe som åpenbart også er tilfelle med den kommende, tredje tittelen i serien. Utviklerne har tidligere sagt at spillene er inspirert av Nintendos kjente Zelda-serie.

Her på huset fikk både det første og det andre Darksiders-spillet, som ble sluppet i henholdsvis 2010 og 2012, god mottakelse i sin tid. De to første titlene ble utviklet av Vigil Games, men det ble lagt ned i 2013. Året etter gikk flere av de opprinnelige utviklerne sammen for å danne Gunfire Games, som nå har ansvaret for Darksiders III.

Les også: Dead Island 2 er fremdeles underveis »

Siste fra forsiden