Darksiders III vises frem i ny video

Endelig har vi fått se mer av spillet.

Allerede i juni 2015 ble det kunngjort at et nytt spill i Darksiders-serien var på vei, og siden den gang har vi ikke hørt eller sett så mye mer til Darksiders III, med unntak av litt informasjon som kom i mai sammen med en filmatisk trailer. Nå har vi endelig fått et skikkelig videoklipp fra spillet fra utgiveren THQ Nordic.

Den nye videoen, som du kan se øverst i artikkelen, viser oss både en del av omgivelsene som venter oss og hvordan slåssingen blir i Darksiders III. Det er tilsynelatende ingenting å si på det visuelle.

Zelda-inspirert actioneventyr

THQ Nordic

I Darksiders III får vi spille gjennom eventyret til Fury – den tredje av Apokalypsens fire ryttere, etter at vi spilte som War og Death i de to forgjengerne. Fury er en magiker med pisk, og har som mål å gjenopprette balansen mellom det gode og det onde.

Darksider-serien tilhører sjangeren action-eventyr med noen rollespillelementer og gåteløsning, og har stort fokus på kampelementet, noe som åpenbart også er tilfelle med den kommende, tredje tittelen i serien. Utviklerne har tidligere sagt at serien er inspirert av Nintendos kjente Zelda-serie.

Her på huset fikk både det første og andre Darksiders-spillet, som ble sluppet i henholdsvis 2010 og 2012, god mottakelse i sin tid. De to første titlene ble utviklet av Vigil Games, mens det tredje lages av Gunfire Games.

Darksiders III skal slippes til PlayStation 4, Xbox One og PC til neste år, men har ikke fått en konkret dato ennå.

Nå har vi også fått servert mer fra Far Cry 5 »

Siste fra forsiden