De første detaljene om Darksiders III har lekket

Amazon.com røpet detaljer og skjermbilder.

Darksiders III
THQ Nordic

Amazon har lekket annonseringen av Darksiders III. Dette melder Gematsu, som peker på at nettsiden har lagt ut bilder og informasjon om spillet på sine nettsider – antageligvis litt før planen. At spillet skulle komme har blitt varslet tidligere, men nå har vi fått flere detaljer.

Fury i aksjon.
THQ Nordic

I Darksiders III får vi spille gjennom eventyret til Fury – den tredje av Apokalypsens fire ryttere, etter at vi spilte som War og Death i de to forgjengerne. Fury er en magiker med pisk, og har som mål å gjenopprette balansen mellom det gode og det onde. I Amazon-oppslaget beskrives hun som den mest uforutsigbare og mystiske av de fire.

Fury kan veksle mellom forskjellige former, og får forskjellige våpen og ferdigheter basert på hvilken av dem hun bruker.

Utvikles av folkene bak forgjengeren

Darksiders III
THQ Nordic

Darksiders III skal slippes til PlayStation 4, Xbox One og Windows en gang. Foreløpig har Amazon satt slippdatoen til 31. desember 2018, men det er helt vanlig at nettbutikker legger til midlertidige datoer frem i tid før den endelige datoen annonseres.

Oppfølgeren utvikles av Gunfire Games – et studio som består av folkene bak de to forrige spillene i serien, fra det nå nedlagte studioet Vigil Games.

Darksiders-spillene er action-eventyr med noen rollespillelementer, og med tydelig inspirasjon fra The Legend of Zelda-serien. De toforrige spillene har fått gode skussmål av oss tidligere.

Siste fra forsiden