Dato spikret for The Witcher 2

Nå vet vi endelig når Geralt setter i vei på nye rollespilleventyr.

Det første The Witcher ble en aldri så liten favoritt hos mange rollespillelskere da det kom ut i 2007, selv om originalversjonen ikke nådde helt til topps her på Gamer.no.

Potensialet var likevel himmelhøyt, og mye kan tyde på at man innfrir i enda større grad med The Witcher 2: Assassins of Kings.

The Witcher 2 er knallpent!

Nå er endelig datoen for PC-spillet klar. Utgiver Namco Bandai skriver i en pressemelding at det kommer ut 17. mai 2011. Samme utgiver skriver også at datoen kan variere fra marked til marked, og siden Namco gir ut spill på fredager her til lands er nok datoen trolig 20. mai for vår del.

– Vi har bestemt oss for å utsette slippet noen par uker for at vi kan pusse enda mer på spillet. Vi har sterk tro på at den ekstra ventetiden blir verdt det for fansen, forteller Adam Badowski, prosjektleder hos CD Projekt RED, i pressemeldingen.

Vi kikket på The Witcher 2 under sommerens Gamescom i Köln, og det er ingen tvil om at helten Geralt og vennene hans har utviklet seg siden sist:

– På de fleste områder tror jeg The Witcher 2 blir en rikere og mer variert opplevelse sett opp mot sin forgjenger. Jeg liker hvordan valgfriheten former oppdrag, og at du alltids kan ta avstikkere i øst og vest når du føler for det. Da får man en følelse av at man ikke vet hva som skjer rundt neste sving og hvor du har folk du snakker med, og slikt liker vi i rollespill, skrev vår utsendte, det vil si meg, den gangen.

Dermed er det ingen hemmelighet at vi også ser frem til å få fullversjonen i labbene.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden