Podkast

De fem beste designendringene av en konsoll

Ukens Rad Crew er fylt med spillprat, musikk og en fersk toppliste.

Det å endre designet på en konsoll i løpet av levetiden er ikke så nytt som mange kanskje tror. Både NES, Mega Drive og Game Boy fikk nye modeller, men det er ikke alle versjonen som nådde vår del av verden.

Endringer til det bedre

Nyversjonen av Castle of Illusions.
Hvordan har Diablo III taklet overgangen til konsoll og håndkontroll?

Grunnene til å gjøre endringer kan være mange. Både støy, funksjon, ytelse, batterilevetid og tekniske problemer er ofte årsaker til at produsenten ønsker å lansere et forbedret produkt.

Ukens toppliste handler om kremen av de perfeksjonerte versjonene av kjente og kjære spillmaskiner, konsollene som i ettertid sees på som den definitive versjonen å eie.

Videre i episoden får vi høre en halvtimes oppsummering av den siste ukas viktigste nyheter, inkludert annonseringen av et helt nytt Riddick-spill, det enorme budsjettet til Grand Theft Auto V og den slankere modellen av PlayStation Vita.

Deretter forteller Jostein Hakestad litt om sin gode opplevelse av Castle of Illusion featuring Mickey Mouse, samt Spelunky på PlayStation Vita som kanskje er den lekreste versjonen av spillet. Vi får også høre hva Are Fløgstad mener om konsollutgaven av Diablo III, mens Stian Askeland har lekt med Sam Fisher for første gang.

Midtveis får litt musikalsk pauseunderholdning og helt til slutt blir det naturligvis tid til feedback fra lytterne. Legg gjerne igjen en kommentar eller snakk med Rad Crew på Twitter og Facebook for å bli nevnt i fremtidige episoder.

Her er programmet denne torsdagen:

  • Topp 5: De beste designendringene til en konsoll (00:02-00:18)
  • Spillnyheter: GTA V-budsjett, nytt Riddick-spill og Vita-nyheter (00:18-00:47)
  • Pauseinnslag (00:47-00:50)
  • Spillprat: Castle of Illusion, Spelunky på Vita og Diablo III på konsoll (00:50-1:19:00)
  • Tilbakemeldinger fra lytterne (1:19-1:44)

Gått glipp av tidligere episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til.

Les også
Anmeldelse: Grand Theft Auto V

Det er produsert 139 episoder av Rad Crew til nå, og her er de tre forrige:

Rad Crew: Episode 138
Rad Crew: Episode 137
Rad Crew: Episode 136

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Siste fra forsiden