De gamle faraoene står opp fra de døde i Assassin's Creed Origins' neste utvidelse

Ubisoft har delt flere detaljer og en ny trailer for Curse of the Pharaohs.

Assassin's Creed Origins-spillere får teste sine evner mot noen av spillets tøffeste fiender når Curse of the Pharaos-utvidelsen slippes neste måned. Lanseringen er satt til 13. mars, og nå har Ubisoft delt noen flere detaljer om hva vi kan vente oss.

I Curse of the Pharaos må Bayek redde lokalbefolkningen fra overnaturlige krefter.
Ubisoft

Utvidelsen introduserer først og fremst to store nye områer, byen Theben og Kongenes Dal, som spillere får boltre seg fritt i. Det blir imidlertid ikke bare sightseeing, og Bayek – Assassin's Creed Origins' protagonist – må hamle opp med vandøde faraoer som skaper trøbbel for lokalbefolkningen.

Knallharde kamper

Når en av de gamle kongene forviller seg inn i de levendes verden, har spillere begrenset med tid på å finne dem og gjøre kål på dem. Ifølge Ubisoft blir det ingen enkel oppgave, men belønningen for de som lykkes blir omfattende.

Skal han få slutt på faraoforbannelsen en gang for alle må Bayek riktignok ta turen inn i dødsriket. Ved å returnere stjålne skatter kan spillere åpne portaler til den andre siden, der de må hamle opp med noen av de tøffeste fiendene spillet har å by på. I sitt rette element er faraoene nemlig uhyre sterke, og kan gjøre kål på Bayek med så lite som ett eller to slag.

For å kunne måle seg med de nye kreftene er spillets nivåtak løftet til 55, og spillere kan i tillegg låse opp syv nye egenskaper. Disse styrker blant annet Bayeks angrep med både sverd og pil og bue, og helbreder han ved bruk av spesialangrep i kamp.

Curse of the Pharaohs lanseres samtidig på PC, PlayStation 4 og Xbox One – altså 13. mars. Utvidelsen er inkludert i sesongpasset for Assassin's Creed Origins, men kan også kjøpes separat.

Lyst til å utforske Assassin's Creed Origins-verdenen i fred og fordragelighet?
Ubisoft har lansert en oppdagelsesmodus for spillet »

Siste fra forsiden