Utforsk verdenen i Assassin's Creed Origins som aldri før

Ubisoft har lansert fredelig oppdagelsesmodus og «New Game Plus».

Spillere som liker å fordype seg i en verden uten å måtte bekymre seg for fiender, kamper og å holde seg i live kan nå vende nesa mot Assassin's Creed Origins. Snikmorderspillet har fått en helt ny modus, kalt Discovery Tour, der man i ro og mak kan studere livet i det gamle Egypt.

Lær mer om livet i gamle Egypt med Discover Tour-modusen.
Ubisoft

Discovery Tour by Assassin's Creed: Ancient Egypt byr på hele 75 guidede befaringer gjennom verdenen i Origins. Her får man lære om alt fra pyramider og annen artikektur til det daglige livet for både egyptere og romere. I tillegg tar Ubisoft oss med bak kulissene, for å se hvordan spillet ble til:

– Vår mål er å være så generøse som mulig, å gi så mye informasjon som mulig og også forklare måten vi lager disse spillene på. Det er noe vi følte ville berike opplevelsen kraftig, forklarer Assassin's Creed-seriens historiker Maxime Durand.

Discovery Tour inkluderes gratis for alle som eier spillet, men opplevelsen selges også separat på PC. Durand håper nemlig at skoler og universiteter vil benytte seg av oppdagelsesmodusen, som en interaktiv måte å lære sine elever om det gamle Egypt.

New Game Plus

Ved siden av Discovery Tour har Assassin's Creed Origins også fått en såkalt «New Game Plus»-modus. Alle som fullfører spillet kan nå velge å begynne forfra igjen med all fremdriften man oppnådde i første gjennomspilling.

«New Game Plus» byr på en utfordring for de som har fullført spillet.
Ubisoft

De som velger å begynne på New Game Plus tar med seg alt av utstyr, evner, erfaringsnivå og materialer, piler, verktøy og diverse duppeditter. Fremgangen i historien videreføres naturligvis ikke, og oppdrag, territorier og snikmordermål vil gjenopprettes til sin opprinnelige status. Elementer som låses opp underveis i spillet, som Trial of the Gods-modusen, vil også være utilgjengelige helt til man kommer langt nok til å låse dem opp igjen.

Den største forskjellen på opplevelsen blir imidlertid vanskelighetsgraden. De som fullførte spillet på Lett vil gå over til Normal, Normal blir til Hard, Hard blir til Nightmare, mens Nightmare forblir Nightmare. Ubisoft forteller at de som fullfører New Game Plus vil låse opp en belønning, men hva man får holder utvikleren hemmelig.

De som gir New Game Plus et forsøk, men ikke liker det, trenger ikke bekymre seg for å tape sin opprinnelige fremdrift. Modusen lagres nemlig som en separat fil, slik at du når som helst kan vende tilbake til der du var.

New Game Plus er gratis for alle som eier Assassin's Creed Origins.

Ubisoft pusser også på sine gamle snikmorderspill.
Assassin's Creed Rogue kommer snart til PlayStation 4 og Xbox One »

Siste fra forsiden