Assassin's Creed Origins blir enda vanskeligere denne måneden

Snikmorderspillet får ny vanskelighetsgrad, «horde»-modus og flere utfordringer.

Ubisoft

Det nyeste innslaget i Ubisofts snikmorderserie utvides med mer gratisinnhold i desember, forteller utvikleren på sine nettsider. Assassin's Creed Origins' neste oppdatering introduserer blant annet en ny vanskelighetsgrad, en «horde»-modus og enda flere utfordringer.

Marerittkamper

Wark?
Ubisoft

Øverst på listen over nyvinninger er den helt nye vanskelighetsgraden Nightmare, for spillere som krever tøffere utfordringer. Marerittmodusen gir spillets fiender en kraftoppgradering, som gjør dem vanskeligere å beseire og farligere i kamp. De som vil kan også aktivere skalering av fiendene, slik at svakere motstandere alltid løftes opp til spillerens nivå.

For de som ikke gidder å løpe rundt på jakt etter fiender, byr desemberoppdateringen på en såkalt horde-modus som bringer fiendene til dem. I Cyrene-arenaen kan spillere teste evenene sine mot uendelige bølger med fiender, som stadig blir vanskeligere å beseire. Ubisoft anbefaler at spillere er på nivå 32 eller over før de tar turen til arenaen.

I tillegg kunngjorde utvikleren et overraskelsesoppdrag, som vi foreløpig ikke vet stort om. Teaser-bildet for oppdraget virker riktignok å antyde at det vil ha noe med Final Fantasys Chocobo-fugler å gjøre. Det virker unektelig sprøtt, men Ubisoft og Square Enix har tidligere introdusert Assassin's Creed-klær til Final Fantasy XV, så dette kan være en fortsettelse på samarbeidet.

Flere guder å bekjempe

Den som vil kan også kjøpe pakker med nytt utstyr i desember.
Ubisoft

Ellers slipper Ubisoft den tredje og siste gudekampen i Origins' Trials of the Gods-modus. Denne gangen får spillere prøve seg mot krigsgudinnen Sekhmet, som utvikleren omtaler som den tøffeste jegeren fra oldtidens Egypt.

Alle som vil får også en ny sjanse til å prøve seg på de to tidligere kampene, mot Anubis – dødsrikets vokter – og krokodilleguden Sobek. Hvor lenge de vil være tilgjengelige er foreløpig uvisst.

Ved siden av nye vanskelighetsgrader, oppdrag og utfordringer lover Ubisoft også nye gjenstander å kjøpe fra spillets butikk.

Assassin's Creed Origins har mye mer innhold på vei.
Ubisoft lover både betalt innhold og gratispakker til neste år »

Siste fra forsiden