Podkast

Rad Crew – Sesong 8, episode 14

De kuleste spillskjelettene

Varm opp til halloween med Rad Crew.

Det er snart Halloween, og derfor starter vi dagens Rad Crew-episode med å finne våre fem favorittskjeletter fra spillenes verden! Vi kan vel røpe såpass at en viss Tim Schafer-skapning dukker opp.

Lars Richard Olsen fra podkasten LOLbua dukker også opp, for å snakke med oss om Destinys seksmannsraid, The Vault of Glass. En kan jo stille spørsmål ved logikken av at Bungie har gjemt bort det alle sier er den beste delen av spillet i et raid du må være level 26 for å spille.

Rad Crew liker Bayonetta 2.

Lars Richard har i alle fall blitt ettertrykkelig hektet på denne samarbeidsmodusen.

Det er også tid for japanske stortitler. Jostein og Are har falt for heksa Bayonetta i det fantastiske Bayonetta 2. I tillegg har Are spilt Shinji Mikamis grøsserspill The Evil Within, og som Resident Evil-fan hadde han store forventninger.

For å høre lydfilen direkte må du ha Adobe Flash installert og javascript aktivt. Du kan imidlertid laste ned og spille av filen i MP3-format herfra: Last ned lydfilene i stedet.

I studio sitter Are Ness Fløgstad og Jostein Hakestad, mens Lars Richard Olsen sitter på Skype. Her er dagens meny:

  • 6:45 - 21:30 – Topp 5 spill-skjeletter
  • 21:30 - 35:00 – Nyheter
  • 38:30 - 1:01:45 – Bayonetta 2
  • 1:01:45 - Slutt – The Evil Within og Destinys Vault of Glass-raid

Gått glipp av tidligere episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til. Du kan bli bedre kjent med gjengen bak Rad Crew på deres Facebook-side.

Her er de tre forrige episodene av Rad Crew:

Rad Crew, 23. oktober
Rad Crew, 16. oktober
Rad Crew, 9. oktober

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Siste fra forsiden