Call of Duty: Warzone

De mystiske Call of Duty: Warzone-bunkerne kan nå åpnes

Bak dørene venter haugevis med utstyr og hint om noe mer.

Andreas Klebo-Espe/Gamer.no

Da Call of Duty: Warzone kom ut i begynnelsen av mars, tok det ikke lang tid før spillere oppdaget flere låste bunkere spredt omkring på kartet. Hittil har det vært umulig å faktisk komme seg inn, men med gårsdagens oppdatering låste Infinity Ward omsider opp dørene.

Hver Warzone-bunker er stappfull av våpen og annet utstyr. (Video: AlexBeJoyful)

Hele opplegget fungerer på samme måte som hvelvene i Apex Legends, der spillere først må finne et nøkkelkort – kalt Red Access Card – før de kan åpne døren. Vel nede i lageret finner man flere kister med verdifulle våpen, penger og annet utstyr.

Som videoen til høyre i artikkelen viser har noen av bunkerne flere låste dører. Disse kan imidlertid ikke åpnes med nøkkelkort, og spillere jobber nå febrilsk med å finne ut hvordan man kommer seg inn eller om det i det hele tatt er mulig.

Atombombe og flere hint

Av alle skjulestedene på kartet er det bunker nummer 11 som har fått mest oppmerksomhet. Denne kan heller ikke åpnes med nøkkelkort, og krever i stedet at man finner flere telefoner på ulike steder på kartet som deretter gir deg en adgangskode.

Bunker 11 inneholder også en rekke kister, samt plantegninger for en ny maskinpistol. Av større interesse er imidlertid bunkerens mange kryptiske hint, som en PC som må startes på nytt, en nedtelling som stopper med to sekunder igjen og en atombombe.

Hva alt dette betyr er foreløpig uvisst, men på Reddit og i sosiale medier spekulerer mange i at det kan være snakk om hint til det neste Call of Duty-spillet.

Flere tegn – inkludert en mystisk melding fra Infinity Ward – peker i retning av noe Black Ops-relatert. Det stemmer i så fall med tidligere rapporter om at et nytt Black Ops-spill er på vei. Activision pleier vanligvis å avduke nye innslag i skytespillserien i mai, så det endelige svaret kan være like rundt hjørnet.

LES OGSÅ: Call of Duty: Modern Warfare og Warzone har blitt kjempesuksesser for Activion »

Siste fra forsiden