Zombie-innhold til Borderlands

De vandøde er fortsatt populære

Den første tilleggspakken er offentliggjort.

Borderlands er et actionrollespill fra amerikanske Gearbox. Her får vi utforske Pandora, en lovløs planet hvor tidligere kolonister kjemper mot hverandre for å overleve. Som en av fire spillfigurer skal du lete etter et sagnomsuste skattekammer, hvor verdifull teknologi er gjemt. Du kan spille alene, eller samarbeide med andre over nettet. Spillet slippes på Xbox 360 og Playstation 3 23. oktober, og på PC en uke senere.

Her er alt i sin skjønneste orden

Tidligere denne uka ble det meldt at Borderlands er ferdigutviklet, men Gearbox har tydeligvis ikke ligget på latsiden av den grunn. Utgiver 2K Games har nemlig kunngjort at det jobbes med det første ekstrainnholdet.

Denne pakken har fått tittelen The Zombie Island of Dr. Ned, og ikke overraskende dreier det seg om en øy befolket av vandøde. Doktor Ned hadde opprinnelig som oppgave å holde arbeiderne i Jakobs Cove oppegående, men ved et uhell har han gjort mesteparten av dem til zombier og forvridde uhyrer.

Sammen med Doktor Ned må spillerne forsøke å kurere befolkningen, og selvsagt også kverke de som måtte rave innen rekevidde av våpnene deres. Som seg hør og bør i en tilleggspakke blir det nye fiender, oppdrag og våpen.

The Zombie Island of Dr. Ned skal koste rundt 55 kroner, eller 800 Microsoft-poeng. Pakken skal slippes før året er omme.

Siste fra forsiden