Dead or Alive 4 får utgivelsesdato

Microsoft har nå bekreftet utgivelsesdatoen for det etterlengtede slossespillet Dead or Alive 4.

Endelig har Microsoft bekreftet når Xbox 360-spillet Dead or Alive 4 blir å finne i europeiske butikkhyller. Datoen Xbox 360-eiere kan se frem til er (som vi har gjettet tidligere) 27. januar, så det er med andre ord fortsatt noen dager til vi finner ut om spillet fortjener all den rosen det har fått i USA og Japan.

Dead or Alive 4 er det siste leddet i den populære slossespillserien der fokuset er minst like stort på barmfagre damer, som det er på selve slossingen. Microsoft forteller at kampsystemet har blitt fullstendig redesignet, og at det nå tillater mer strategi. Dessuten har motangrepsystemet blitt utdypet, og trenger presis timing og omfattende kjennskap til spillfigurene.

Dead or Alive 4 skal også komme den meste avanserte online-spillingen så langt sett i et slossespill, med et stort antall moduser å velge mellom, og muligheten for mange tilskuere. Spillet tilbyr globale mesterskap, detaljerte poengtavler, muligheten for å danne klaner og en ny interaktiv lobby.

Ellers loves vi en rekke nye figurer, samt nye klær og frisyrer. Det hele presenteres med et enormt detaljnivå, takket være Xbox 360-konsollens kraft. Microsoft trekker blant annet frem det detaljerte håret til figurene og de mange små og store detaljene i de fargerike omgivelsene.

Siste fra forsiden