Dead or Alive er ikke porno

Spillets utvikler forsvarer vrikkingen av piksel-romper.

Av og til kommer man over såpass morsomme utsagn i spillverden at man rett og slett bare må dele de med andre. Og hvem andre enn Tecmo Koei, utvikleren bak velkjente (og uthengte?) Dead or Alive, kan komme med følgende:

– Vi prøver absolutt ikke å diskriminere kvinner, de har vakre kropper. Vi prøver å vise den vakre delen av kvinners kropper, uten å gjøre det på et diskriminerende vis. Vi prøver å vise frem at det er vakre figurer.

Les også:Anmeldelse: Littlebigplanet (PSP)

Utsagnet er som følge av nok en runde med krass kritikk, denne gangen mot seriens neste kapittel: Dead or Alive: Paradise. Serien har siden dag 1 måtte tåle svært mye kritikk for sin åpenbare og lite diskre fokusering på sex, og da spesielt halvnakne piksel-modeller. Selv om vi forsåvidt kan se humoren i det hele, finner vi det også litt forstyrrende at super-modeller med BH-størrelse dobbel-F og melonromper har ansikt modellert etter 12-åringer. Se videoen og døm selv.

Spillet kommer til Europa den 2. april, og vil ikke få en demo. DoA: Paradise vil ikke inneholde verken volleyball eller slåssing denne gang, men vil utelukkende bestå av minispill med spillets mange damer. Vi forbeholder oss retten til å stille en viss skepsis, men man vet jo aldri.

Les også:Rygger Sony unna digital distribusjon?

Les også:Feature: PSP-minispill

(Kilde: feber.se)

Siste fra forsiden