Dead or Alive-jentene er tilbake

Tecmo er glade i å lage animerte bikinijenter, og med Xbox 360 kan de lage dem enda mer detaljerte, en mulighetet de ikke lar gå fra seg.

"Bli våt med Team Ninjas nyeste grafikkmesterverk", roper kunngjøringen av Dead or Alive: Xtreme 2. Alle Dead or Alive-jentene er tilbake, og klare for actionfylt feriering på Zack's Island. Her får de kjøre vannscooter, spille strandvolleyball, kjøre rundt på øya med PWC, ta del i morsomme aktiviteter som tautrekking og hoftewrestling.

Som et hvert tropisk ferieparadis med respekt for seg selv, har Zack's Island selvfølgelig et stort kasino hvor jentene kan tape pengene sine. Dessuten får de langstrakte strender hvor de kan kose seg i solen (nøyaktig hvordan det å ligge på stranda og sole seg skal bli til spennende gameplay er fortsatt litt uklart, men det er kanskje ikke det viktigste).

Vi får selvfølgelig også massevis av badedrakter, bikinier og annet tilbehør, og grafikken har også fått en oppdatering siden sist. Lanseringen av Dead or Alive: Xtreme 2 vil finne sted senere i år, og spillet kommer kun til Xbox 360.

Siste fra forsiden