Dead Rising til Wii

Nytt zombieangrep

Capcom har røpet at det jobbes med et Dead Rising-spill for Wii.

Dead Rising kom til Xbox 360 i 2006, og står fortsatt frem som et av de mest interessante spillene som er eksklusive for Microsofts populære konsoll.

Slik blir spillet på Wii.

dukker spillet opp på Wii, under tittelen Dead Rising: Zombie Sacrifice. På samme måte som i Xbox 360-utgaven spiller vi her en journalist som er fanget i et kjøpesenter sammen med horder av levende døde.

Et viktig element i Xbox 360-versjonen var klokken. Her gikk tiden konstant, og ting skjedde til gitte tidspunkt uansett om spilleren var der eller ikke (noe som ofte førte til at overlevende ble spist opp, etter som spilleren ikke fikk tid til å redde dem).

Dette systemet har visstnok blitt fjernet fra Wii-utgaven, sammen med Xbox 360-versjonens lagresystem. Mange opplevde tidsfristene og lagresystemet som frustrerende, så dette er nok godt nytt for den litt mer avslappede kundegruppen for Wii.

Fotografisystemet på Xbox 360 skal også ha blitt fjernet, til fordel for et nytt kamerasystem, som visstnok skal gjøre spillet mer fokusert på action.

Det er foreløpig ikke kunngjort noen vestlig utgivelsesdato for Dead Rising: Zombie Sacrifice, men japanerne skal få spillet før jul. Med tanke på at Capcom hadde vestlige gamere i tankene da de laget originalspillet, er det imidlertid usannsynlig at vi ikke får ta del i zombieslakten på Wii.

Siste fra forsiden