Konkurranse

500 lesere fikk eksklusiv inFamous-demo

Delte ut tilgang i kveld

inFamous-demoen slippes offisielt 21. mai. Et utvalg Gamer.no-lesere fikk tilgang i dag.

Oppdatering klokken 21:14: Konkurransen er nå avsluttet. Alle 500 nøkler er delt ut.

inFamous er et PlayStation 3-eksklusivt action-eventyr som foregår i en såkalt sandkasseverden, der du kan ferdes fritt rundt og egentlig gjøre hva du vil.

The Force Unleashed møter Crackdown

Hovedpersonen Cole overlever såvidt en kraftig eksplosjon i byen Empire City, som jevner et område over seks kvartaler med jorda. Livet til Cole blir aldri det samme når det viser seg at han begynner å utvikle superkrefter, blant annet intens bruk av elektrisitet.

Sony har lovet spilleren følelsen av å være en helt som gradvis utvikler flere superkrefter, og må hjelpe byen som nå er plaget av en lovløs tilstand. Her kan man vente seg ellevill action i høyden og på gateplan.

Vår egen Mikael Harstad Groven var imponert over betaversjonen han prøvde i mars, og serverte følgende karakteristikk av spillet i sin rosende sniktitt:

– inFamous er Grand Theft Auto på speed, ispedd elementer fra Crackdown, The Force Unleashed og Assassin's Creed.

500 demoer delt ut

Gamer.no fikk i kveld mulighet til å gi 500 heldige lesere tilgang til demoen av PlayStation 3-spillet inFamous 11 dager før alle andre.

Demoen inneholder to hovedoppdrag og to sideoppdrag, navngitt henholdsvis El Train, Mobile Prison, Trish Reaches Out og Dark Water. Det er ingen sjefskamper i disse oppdragene, men Cole vil ha oppgraderte onde og gode superkrefter.

Det er ingen tidsbegrensning i demoen, men brettene restartes dersom man beveger seg for langt fra oppdraget.

En liten bonus: Ved å spille gjennom demoen låser man opp et Cole-kostyme til bruk i Home-tjenesten.

Fullversjonen av inFamous kommer i salg 29. mai.

Diskuter artikkelen i forumet

Siste fra forsiden