Demo av Fight Night Round 3

EA har sluppet en demo av Xbox 360-versjonen av Fight Night Round 3. I tillegg har de fortalt at Oscar De La Hoya blir talsmann for spillet og lansert en ny trailer.

Fight Night Round 3 blir, i følge EA, det mest intense boksespillet noensinne. Spillet skildrer den knallharde veien mot målet om å bli en bokselegende. Du kan slåss som kjente boksere, eller spesialtilpasse din egen og helt unike boksestil. Når du føler deg klar, kan du gå til kamp mot kjente storheter som Oscar De La Hoya, Mickey Ward, Arturo Gatti, Joe Frazier, Bernard Hopkins og Roy Jones Jr.

Fight Night Round 3 for Xbox 360

Som tidligere får vi total slagkontroll og refleksblokkering, og blant nyhetene finner vi "Super Punch" – et kritisk slag som slår luften ut av de fleste, men som kan skape kritiske problemer for deg selv om du skulle være så uheldig å bomme. Fight Night Round 3 kommer i salg i februar, til begge Xbox-konsollene, samt PS2 og PSP.

Electronic Arts har kunngjort at forsiden av spilleska kommer til å prydes av et bilde av bokseren Oscar De La Hoya, som også vil bli en talsmann for spillet. De La Hoya har mange gode resultater å vise til, og har blant annet vunnet OL-gull. De La Hoya blir å finne på eska til Fight Night Round 3 til Xbox 360 og PSP, mens Arturo Gatti og Mickey Ward tar plassen hans på PS2 og Xbox.

For få dager siden lanserte Electronic Arts en demo av Xbox 360-versjonen av Fight Night Round 3, som kan lastes ned via Xbox Live. Denne er på 468 MB, og lar deg spille i tre runder mot en datastyrt motstander eller en venn. EA har også gitt ut en trailer fra spillet, som er på 25 MB. Du finner den her:

Siste fra forsiden