Kan du bli hersker i Hellas?

Demo av Hegemony

Ta en titt på demoen av strategispillet Hegemony: Philip of Macedon.

Strategispillet Hegemony: Philip of Macedon har vært under utvikling i seks år hos det uavhengige spillselskapet Longbow Games (som blant annet har stått for actionspillet Tread Marks). Nå er det endelig lansert.

Dette er Sparta.

I dette spillet får du rollen som den greske oldtidskongen Philip II, som la under seg store deler av Hellas, og dermed la grunnlaget for sønnen Alexanders store kampanjer. Jobben din er å gjenta bedriften hans.

Spillet er et massivt sanntidsstrategispill hvor handlingen foregår over hele Hellas samtidig (du kan zoome ut og inn fra de satelittbaserte 3D-miljøene til verdenskartet som du vil).

For å overvinne fienden må du ikke bare slå dem på slagmarken. Du må også drive handel, og sørge for produksjon og distribusjon av mat. Fiendens handelsruter og åkermarker blir gode mål, samtidig som du må beskytte dine egne ressurser for å hindre kollaps.

For å teste om Hegemony: Philip of Macedon er noe for deg, kan du laste ned en gratis prøveversjon. Denne lar deg prøve deg som hellensk konge og hærfører i en begrenset periode. Så må du betale for å få fortsette.

Siste fra forsiden