Demo av The Outfit

THQ har nå lansert en demo av det actionfylte krigsspillet The Outfit, samtidig som de har kunngjort at de vil lansere mer innhold over Xbox Live etter at spillet har blitt lansert.

The Outfit er et eksplosivt skytespill hvor handlingen foregår under andre verdenskrig. Her kontrollerer du en av tre tøffe kommandanter som alle er spesialtrente innen sine områder. Den ene fokuserer på nærkamp, den andre er våpenekspert, mens den tredje er anti-stridsvognspesialist. Dette gir ulike spillestiler, avhengig av hvilken figur du bruker.

Et av spillets mer interessante elementer er det såkalte Destruction On Demand-systemet, som tillater deg å tilkalle forsterkninger i form av antitankskanoner, stridsvogner, artilleristøtte. og så videre. Dette passer fint med de ekstremt ødeleggbare miljøene spillet tilbyr.

The Outfit utvikles av strategispesialistene i Relic Entertainment, og nå kan du finne ut hvor godt skaperne av Homeworld og Warhammer 40000: Dawn of War takler litt mer eksplosive actiontitler. THQ har nemlig lansert en spillbar demo av The Outfit, som du kan laste ned over Xbox Live.

Demoen, som er på 440 MB, lar opp til åtte spillere kjempe mot hverandre over Xbox Live på et kart som heter Estate Assault. Her må spillerne kjempe om posisjoner og strategiske mål, mens de benytter seg av Destruction on Demand-systemet for å gi seg selv en fordel på slagmarken. Om du ikke abonnerer på Xbox Live Gold, kan du fremdeles prøve spillet, men da er du begrenset til å kjempe mot en venn ved hjelp av delt skjerm.

THQ har også kunngjort at de vil legge ut nedlastbart innhold til spillet etter lanseringen. Dette vil inkludere en serie med kart for flerspiller, som vil lanseres ved jevne mellomrom i løpet av de tolv månedene som kommer. The Outfit kommer i salg 17. mars, kun til Xbox 360. Mer informasjon finner du på spillets nettsted.

Siste fra forsiden