Demo: Crasher

Demo: Crasher

Mad Max møter Team Fortress?

Nylig ble det postapokalyptiske racing/actionspillet Crasher lansert på Steam, og sent i forrige uke kom det en demo på plattformen.

Crasher er et flerspillerspill hvor hver spiller får kontroll over et tungt pansret og bevæpnet kjøretøy. Handlingen foregår i store og åpne områder, hvor spillerne deles inn i to lag (hvert med opp mot fem spillere). Målet er selvsagt å forvandle motstandernes biler til skrapmetall.

Spillet skilter med femten forskjellige typer pansrede kjøretøyer fordelt på seks forskjellige klasser, samt over 100 opplåsbare egenskaper og oppgraderinger. Dermed skal det være store muligheter for å finne et kjøretøy som passer din stil.

Hva er dette?
Hva er dette?

Vi loves også en unik grafikkstil, og det kan se ut som utviklerne har hentet litt inspirasjon fra den moderne Gearbox-klassikeren Borderlands.

Demoen inkluderer fem kjøretøyer, og lar deg spille frem til nivå ti. Et interessant element med demoen er at den er fullstendig kompatibel med fullversjonen. Du kan med andre ord spille mot folk som har kjøpt spillet. Demoen lastes ned fra spillets Steam-side.

Crasher utvikles av franske Punchers Impact, og utgis av Mindscape. Spillet ser ut til å ha fått butikklansering i deler av Europa, men her til lands er det kun tilgjengelig på Steam.

Crasher

Windows
Slippdato: 14. februar 2011
Sjanger: Action, Racing
Utvikler: Punchers Impact
Utgiver: Mindscape

Kommentarer (1)

Forsiden akkurat nå

Til toppen