Test BattleField: Bad Company 2

Demo på Live, beta på PC

Bad Company 2 har fått demo på Xbox 360 og får betaversjon på PC.

Electronic Arts har lansert en flerspillerdemo (1,35 GB) av skytespillet BattleField: Bad Company 2 på Xbox Live. Denne er satt til Alaska, og foregår på et stort kart som heter Port Valdez.

Alltid moro med stridsvogner.

Demoen inkluderer en modus som kalles Rush, hvor to lag på til sammen 24 spillere må kjempe om å sikre seg verdifulle kasser som befinner seg rundt om i det store spillområdet. Spillerne må gjøre bruk av ulike kjøretøy (fem landbaserte og tre luftbaserte) for å forflytte seg raskt rundt på kartet.

Demoen avsluttes 25. februar, så det lønner seg å laste den ned tidlig.

PC-eiere kan også teste spillet fra i dag av. Electronic Arts lanserer nemlig en betaversjon senere i dag. Som på Xbox 360 er det Port Valdez-kartet som inkluderes, men på PC er antallet spillere utvidet til 32 spillere.

Betaen er på 1,5 GB, og utviklerne i Digital Illusions minner om at spillet fortsatt er uferdig. Du må enten ha forhåndsbestilt spillet (fra et utvalg forhandlere) eller fått betatilgang via et annet nettsted (som FilePlay for å få delta.

Hvis du kun har PS3, må du vente til neste uke. Den europeiske PSN-lanseringen av flerspillerdemoen er nemlig torsdag 4. februar.

Siste fra forsiden