Demon's Souls også til Europa

Demon's Souls også til Europa

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Det direkte ondskapsfulle Demon's Souls var opprinnelig bare ment for det japanske markedet. Nærmest som en ettertanke valgte Atlus å slippe spillet også i USA, og spillet solgte over all forventning. Vi europeere har til nå vært nødt til å importere det geniale, men også ekstremt utfordrende spillet.

Les også: Anmeldelse av Demon's Souls

Dette ser nå ut til å endre seg. Det har lenge versert rykter om en europeisk versjon av Demon's Souls, og nå nylig dukket det mest entydige hintet opp: Kotaku melder at det tyske sensurorganet Unterhaltungssoftware Selbstkontrolle lister opp Demon's Souls som et av spillene de har vurdert.

Flere spill har blitt korrekt avslørt på denne måten, så det ser ut som det bare er et spørsmål om tid før en ordentlig europeisk versjon av spillet blir å finne i norske spillbutikker. Vær dog advart, man legger ut på dette marerittaktige rollespillet på eget ansvar.

(Kilde: Kotaku)

Demon's Souls

PS3
Slippdato: 24. juni 2010
Sjanger: Action, Rollespill
Utvikler: From Software
Utgiver: Namco Bandai

Kommentarer (3)

Forsiden akkurat nå

Til toppen