Konkurranse

Julekalender 2021 - Luke 1

Adventskalenderen er tilbake! Se hvilken premie som skjuler seg bak første luke 

Frem til julaften kan du vinne spillpremier hver eneste dag.

Shutterstock/Shutterstock/YanLev/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Det er mye som ligger og venter bak de 24 lukene, så det er bare å sjekke innom oss hver dag fremover.

Mikrofon til gaming, strømming og podkasting

I år er det Blue Yeti som åpner kalenderballet med en Blue Yeti X - en avansert USB-mikrofon som skal oppfylle de fleste behov. Mikrofonen har et nytt kondensatoroppsett med fire kapsler som skal gi en klarere lyd enn med tidligere modeller.

Blue Yeti X.
Blue Microphones

Man kan velge mellom fire opptaksmønstre: kardioide, omni, toveis og stereo. Med USB-grensesnittet er den enkel å sette opp både på PC og Mac. Lystilpasning er på plass for dem som ønsker å skreddersy hvordan det hele ser ut, og med en integrasjon opp mot Logitech G HUB er det også mulig å kontrollere instillingene ytterligere.

Premien er levert av Blue Microphones, og koster om lag 1600 kroner, ifølge vår samarbeidspartner Prisguiden.

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på mandager.

Premiene sendes ut i januar.

Prisguiden.no er en kommersiell partner av Gamer.no. De leverer oppdaterte priser, prisvarsling og produktinformasjon. Du kan lese mer om Prisguiden her »
Spillrulett
1201 har spilt i dag

Slår du dagens snitt?

Siste fra forsiden