Den beste E3-messen gjennom tidene

Årets E3 vil ha massive avsløringer.

Det er ikke så lenge siden E3-messen ble delt i to. Nå er det bare presse- og bransjefolk som får delta på hovedmessen, hvor alle avsløringene finner sted. Gamere er nå nødt til å vente til senere på høsten før de får lov til å prøve ut det nyeste og mest spennende innen spillbransjen.

Mange spådde messens sakte død, men i følge en rekke bransjemenn kan det tyde på at 2010-messen vil være større enn noen gang før. Hele 245 ulike utviklere og utgivere har allerede akseptert sin invitasjon, og flere kan det bli.

En representant for ESA, som arrangerer messen, hadde følgende å si om årets messe:
–Hele verden kommer til E3 Expo i juni. Vi forventer adskillige banebrytende annonseringer fra data- og spillutviklere og utgivere, dette årets E3 kommer til å bli den største hendelsen for hele underholdningsbransjen i 2010.

Både EA-sjef og kjendisanalytiker Michael Pachter sier seg enig, de forventer begge store annonseringer fra de største og beste utviklerne og utgiverne.

– Årets E3 vil være lanseringsplattform for nyvinninger som kan påvirke bransjen i årevis fremover, spår Pacther.

Og mye tyder på de to har rett. Ikke minst forventes det at Nintendo vil slå på stortromma i år, da både X360 og PS3 i fjort annonserte sitt inntog på bevegelseskontroll-scenen. Vi vet helt sikkert at selskapets nye håndholdte 3D-konsoll, foreløpig med navnet 3DS, vil avdukes ordentlig på årets messe. Sannsynligvis vil også den japanske giganten ha noen ess i ermet når det gjelder hjemmekonsoller også.

Ellers er det mange som tror at også årets messe vil preges av oppfølger-syndromet, det ryktes at både Killzone 3 og Infamous 2 vil annonseres, og antakelig nye Mass Effect- og Dragon Age-spill.

Spillverket har to representanter på messa, og lover å holde dere oppdatert.

Hva tror du vil avsløres på årets E3?

Les også:Nintendo 3DS til høsten
Les også:Sony Playstation er gift
Les også:Microsoft vil lese av musklene dine


(Kilde: CvG)

Siste fra forsiden