Den første The Witcher 3-utvidelsen har fått dato

Det nye innholdet er myntet på de som har nådd nivå 30.

CD Projekt RED

Allerede 13. oktober blir The Witcher 3: Wild Hunts verden litt større. Da lanseres utvidelsespakken Heart of Stone. Dette forteller CD Projekt RED i en pressemelding.

Frosketing.

Alle som vil kan kaste seg på innholdet om de vil, men det er lagt først og fremst for de som har nådd nivå 30. Det hele utspiller seg i No Man's Land, ikke lang unna Novigrad, og innledes med en kontrakt der du skal nedfelle en banditt som tilsynelatende er udødelig. Skal vi dømme fra traileren nederst i artikkelen er ikke det bare-bare.

Ny mekanikk

Geralt på nye eventyr.

Nye monstre og en ny romansemulighet er blant det nye innholdet. En ny mekanikk kalt «Runewords» skal også være noe av det den nye utvidelsen har å by på.

– Hvert Runeword virker inn på et forskjellig aspekt av spillmekanikkene, og vil la spillere eksperimentere med forskjellige strategier og taktikker, står det i pressemeldingen.

Som vi har skrevet tidligere skal Heart of Stone by på om lag 10 timer med mer innhold, og koste 10 dollar, noe vi tipper vil tilsvare 80 - 100 kroner her til lands. De som er helfrelst kan også punge ut det dobbelte for en variant som inneholder noen fysiske Gwent-kort også.

Neste utvidelse, kalt Blood & Wine, skal klokke inn på 20 timer, og vil også ha en dobbelt så stor prislapp.

Det er i hvert fall nok av personer som kan være interesserte i mer.
Seks millioner kopier av The Witcher 3 har blitt solgt »

The Witcher 3: Wild Hunt - Hearts of Stone-trailer. (Video: CD Projekt RED)

Siste fra forsiden