Apex Legends - sesong fire

Den neste Apex Legends-helten heter Forge

Lanseres i februar sammen med spillets fjerde sesong.

Torsdag trakk Respawn sløret av Assimilation, en ny sesong med innhold for Apex Legends. Sesongen – spillets fjerde – skal lanseres 4. februar, og introduserer blant annet en ny figur og store kartendringer.

Muskelbunt

Forge blir den tolvte helten i Apex Legends.
EA

Den nye helten spillere får prøve seg på heter Forge, en tidligere kampsportmester som har tatt sikte på å kapre Apex Legends-arenaen. Med sin mekaniske arm er Forge designet for nærkamp, men akkurat hvilke egenskaper han stiller med er enda ikke bekreftet.

Ellers hintet Respawn om en ny skarpskytterrifle med boltmekanisme, kalt Sentinel. Denne kan avfyre vanlige skudd eller lades opp, tilsynelatende på lik linje med Charge Rifle, for å gjøre mer skade per kule.

Hva kart angår lover utvikleren en overhaling av World's Edge. Nøyaktig hva som skal skje vet vi enda ikke, men ifølge utviklerteamet kan spillere forvente endringer av samme omfang som Kings Canyon-endringene fra sesong to.

Og når vi nevner Kings Canyon; Respawn kunne bekrefte at det opprinnelige Apex-kartet vender tilbake 24. mars. Overgangen fra World's Edge skjer i forbindelse med en såkalt «ranked split», der spilleres rangering nedjusteres og jakten på toppen av ledertavla begynner på nytt.

Assimilation-sesongen introduserer én ny rang på stigen, kalt Master, som legger seg hakket under Apex Predator. Det gjeve Predator-merket vil kun deles ut til de 500 beste på hver plattform, noe Respawn håper vil gi spillere et incentiv til å fortsette å spille og holde seg på topp.

Ytterligere detaljer om sesong fire vil avdukes frem mot lanseringen 4. februar, da vi får vite mer om Forge, kartendringer, nytt battle pass og så videre.

2020 kan bli et stort e-sportår for Apex Legends.
Respawn lanserer en egen liga, med flere millioner i potten »

Siste fra forsiden