Den populære Netflix-serien Stranger Things har blitt spill

Gratisspillet Stranger Things: The Game har et nostalgisk preg.

Stranger Things er navnet på en serie i science fiction/grøsser-sjangeren som har høstet mye ros på Netflix, og nå har det sannelig blitt spill av den populære serien.

Spillet er utviklet av BonusXP og har fått navnet Stranger Things: The Game. Det dreier seg altså ikke om et konsollspill, men et gratisspill som lanseres til de iOS og Android. En trailer kan du se øverst i artikkelen.

BonusXP

Actioneventyr

Stranger Things: The Game beskrives som et spill i actioneventyr-sjangeren og foregår, i likhet med Netflix-serien, i en 80-tallssetting. Spillet har en gammeldags pikselgrafikk og ovenfra-ned-perspektiv, og kan således muligens fremkalle noen nostalgiske følelser.

Spillet går ut på å utforske Hawkins, byen vi kjenner fra serien, hvor man skal løse puslespill, banke fiender og utføre diverse andre oppgaver. Underveis skal man styre flere ulike figurer som alle har forskjellige egenskaper man kan bruke til å løse oppgavene.

Stranger Things: The Game er altså kun sluppet til mobil og spilles derfor utelukkende ved hjelp av berøringsskjermen, uten virtuelle knapper. Den andre sesongen av Stranger Things slippes i slutten av oktober, og det nye spillet slippes tilsynelatende som et markedsføringsstunt i den forbindelsen.

Spillet kan altså lastes ned nå fra App Store og Google Play og er som sagt gratis.

Er du på jakt etter flere mobilspill? Her er våre seneste anbefalinger »

Siste fra forsiden