Det absurde «claymation»-eventyret Armikrog lanseres snart

Den åndelige oppfølgeren til Neverhood får dessuten PlayStation 4-versjon.

Pencil Test Studios

Et av spillene som hadde suksess i den store Kickstarter-bølgen i 2012 og 2013 var Armikrog, et «claymation»-eventyr fra skaperne av Earthworm Jim og Neverhood.

Slik kan man også lage spillgrafikk.

Spillet følger en romfarer ved navn Tommynaut. Han krasjlander på en merkelig planet sammen med sin blinde, snakkende hund Beak-Beak. Her blir de to heltene fanget i en festning ved navn Armikrog.

Fått utgiver

Nå har Armikrog fått en utgiverpartner, samt et utgivelsesvindu. Spillet vil gis ut av Versus Evil, og kommer tidlig neste år. I tillegg til de tidligere annonserte versjonene for PC, Mac og Linux kommer det til PlayStation 4 omtrent samtidig.

«Konseptkunst».

Spillet blir proppfullt av humor, og får skuespillere som Jon Heder (fra Napoleon Dynamite), Michael J Nelson (fra Mystery Science Theatre 3000) og Rob Paulson (Pinky i Pinky and the Brain).

Utgiver Versus Evil mener det ikke finnes noen spill helt som Armikrog, og mener at spillets håndlagde grafikk vil være med å trekke spillerne inn i eventyret.

Armikrog blir sannsynligvis ikke det eneste eventyrspillet fra Kickstarter-bølgen som lanseres tidlig neste år. Antakeligvis kommer også del to av Double Fines Broken Age på samme tidspunkt.

Siste fra forsiden