Det ambisiøse romspillet No Man's Sky kommer til PlayStation 4

Utviklerne viste imponerende teaser i natt.

Hello Games

Det enorme romeventyret No Man's Sky ble opprinnelig annonsert i desember, men da var det ikke kjent hvilke plattformer spillet skulle komme til. Nå har utviklerne røpet at den første konsollen som får det er PlayStation 4.

Det ser ut som det er mye dinosaurer i No Man's Sky.
Hello Games

Dette utelukker ikke at spillet også kommer til ett eller flere av PC-formatene samtidig – eller til og med tidligere – men hvorvidt det skjer eller ikke er foreløpig en godt bevoktet hemmelighet.

Hvis du ser det, kan du reise dit

I No Man's Sky får spillerne utforske et massivt, datagenerert univers. Men der andre spill i denne sjangeren stort sett låser handlingen sin til tomrommet mellom klodene, handler No Man's Sky like mye om å utforske de individuelle planetene som å fly mellom dem.

Romkamp får vi også.
Hello Games

Hver planet blir unik, ofte med planter og dyr som ikke finnes andre steder i universet, og hver gang du ser noe som aldri har blitt sett før registreres du som oppdageren.

Hver eneste stjerne på nattehimmelen er en egen sol med enorme, unike planeter rundt, så sjansene er små for at spillerne noensinne slipper opp for innhold.

Siden annonseringen i fjor har utviklerne lagt til en hundrevis av systemer for å generere nytt innhold, noe som skal sikre svært stor variasjon – både med tanke på landskapsformasjoner, dyreliv og vegetasjon.

Som traileren viser vil spillet dreie seg om langt mer enn bare utforskning. Store romslag loves også, og det er slett ikke alt livet på de ulike planetene i spillet er like begeistret for besøkende fra verdensrommet.

Imponerende trailer.

Siste fra forsiden