Telialigaen - Rocket League

– Det blir barneskirenn det her

Domino sikker på seier i kveldens Rocket League-kamp mot Nidaros.

Domino-spiller «Sberg» er ikke i tvil om at det blir seier på torsdag.
Sindre Stien/Good Game

Vi nærmer oss halvgått høstsesong i Telialigaen, og i Rocket League er kampen om sluttspillbillettene enda vidåpen. To av lagene som prøver å karre seg opp fra midten av tabellen er Domino og Nidaros, som møtes til dyst torsdag kveld.

De to kunne knapt hatt mer forskjellige kamper forrige runde, der Domino tapte 0-4 og Nidaros vant 4-0. Likevel er Dominos Sander «Sberg» Stoltenberg ikke i tvil om hvilken vei det går.

– Nidaros uten «Jwols»? Ser ut som det blir barneskirenn det her, smeller det kontant fra Stoltenberg.

Du kan se Domino mot Nidaros klokken 20:00 på torsdag 22. september, via Twitch-kanalen til RLNorway.

– Resultatene kunne ha vært bedre

Disse spiller for Domino

Vis mer

no Sander «Sberg» Stoltenberg
no Victor «Victorsen» Kristensen
fi Omar «Icy» Ali

Høstsesongen har vært litt av en berg- og dalbane for Domino, med to seire og to tap. «Sberg» er enig i at ting helst skulle ha sett litt penere ut på tabellen, men mener laget har det som trengs for å legge de svakere resultatene bak seg.

– Vi har lagt ned innsatsen, men resultatene kunne ha vært bedre. Det er fortsatt gode muligheter, så vi får satse på at det holder med den innsatsen vi gjør, sier Stoltenberg til Gamer.no.

«Sberg» tror ikke Nidaros er så farlige uten «Jwols», som var innbytter for laget sist runde. Derfor er han heller ikke redd for å spå seier til Domino, men hvorvidt det blir «barneskirenn» eller ikke gjenstår å se.

LES OGSÅ: Telialigaens høstsesong i Rocket League ligger an til å bli lett match for AW3 »

– Nå er vi klare til å gå fra 0-3 til 6-3

«Eyam».
Privat

Nidaros fikk trolig den tøffeste åpningen av samtlige Rocket League-lag i Telialigaens høstsesong. Med kamper mot AW3, Mustu Fluck og Rotaryon i de tre første rundene var det heller ikke så rart at det skulle ta fire uker før gutta tok sin første seier. Nå er Elias «EyaM» Mikkelsen og kompani imidlertid klare for å rette opp skuta.

Disse spiller for Nidaros

Vis mer

no Elias «EyaM» Mikkelsen
no Mads Jørgen «Major» Klepp Berg
nl Hidde «Swampy» de Graaf

– Digg å få de første poengene, men hvis du ser på hvem vi har møtt frem til nå så er det kanskje ingen overraskelse at vi lå med null poeng. Nå er vi klare til å gå fra 0-3 til 6-3, melder Mikkelsen.

Veien mot å vinne seks strake kamper fortsetter altså mot Domino i kveld. Uten superinnbytteren sin forventer «Eyam» en jevn kamp, men planen er klar for hvordan Nidaros skal hente hjem tre nye poeng.

– Vi forventer en jevn kamp, men at vi skal ta knekken på dem. Så lenge vi får stoppet «Icy» så skal det gå fint. De er jo et enmannslag, konstaterer Mikkelsen.

Mye Rocket League på vei

Slik ser Rocket League-tabellen ut etter fire runder.
Telialigaen

Som vanlig byr torsdagen på flere andre Rocket League-kamper fra Telialigaen. Kanskje mest spennende av disse er møtet mellom serieleder AW3 og tabellfirer Playwell.

Deretter blir det Razzle Dazzlers mot Rotaryon, i en kamp der sistnevnte trolig sitter med favorittstempelet. Fact Revolution skal på papiret klare å takle Flowenz, mens Mustu Fluck ligger an til å ta tre poeng mot Major.

Mer Rocket Leage blir det allerede på søndag, i det Telialigaen stabler opp flere runder på rappen før høstferien. Så vender lagene tilbake til gressmatta torsdagen etter, så vi får tre runder med Rocket League på bare åtte dager.

Du kan følge Rocket League fra Telialigaen hver torsdag, på Twitch-kanalen RLNorway.

Siste fra forsiden