Det blir full mafiakrig i den neste Spider-Man-utvidelsen

Insomniac har avslørt hva som venter spillere i Turf Wars.

20. november får Spider-Man-fans legge ut på nok et eventyr i Turf Wars – den andre utvidelsen for actionspillet fra Insomniac Games. Ved siden av slippdatoen avslørte utvikleren også hva som inkluderes i pakken, og denne gangen venter blant annet kamper mot mafiaen.

Ny historie, flere kostymer

Hammerhead er den nyeste skurken som inntar Spider-Man.
Sony

Akkurat som spillets første utvidelse introduserer Turf Wars en ny skurk for spillere å bli kjent med. I historiedelen kommer Spider-Man ansikt til ansikt med Hammerhead, en mafiaglad kjeltring med litt ekstra isolasjon i knollen.

Når Hammerhead går til krig mot New Yorks øvrige mafiafamilier, må edderkopphelten og politikaptein Yuri Watanabe trå til for å sette en stopper for volden som bryter ut i gatene.

Ved siden av de nye oppdragene byr Turf Wars på flere baser å bryne seg på, forbrytelser å rydde opp i, utfordringer og PlayStation-tofeer. I tillegg kommer tre nye kostymer for Spider-Man å kle seg ut i.

Her er draktene man får tilgang på i Turf Wars.
Sony

Fans av tegneseriene vil kanskje kjenne igjen det opprinnelige designet til Iron Spider Armor-drakten. For den som liker svart er Spider-Armor MK I et nytt alternativ, mens Spider-Clan-kostymet gir helten et mer tegneserieaktig utseende.

Turf Wars er den andre av tre planlagte utvidelser for Spider-Man. Den kan kjøpes separat, eller fås som del av samlepakken The City That Never Sleeps. Den tredje utvidelsen, Silver Lining, kommer en gang i desember.

Spider-Man kom hakket unna toppkarakter hos oss.
Vår anmelder kalte spillet «silkemykt og superengasjerende» »

Siste fra forsiden