Spider-Mans første utvidelse introduserer ny historie og flere kostymer

Se traileren for The Heist.

Spillere som allerede har kommet seg gjennom Spider-Man får snart mer å gjøre i det kritikerroste spillet. Insomniac Games har avslørt nye detaljer om The Heist – spillets første av flere planlagte utvidelser – som skal lanseres 23. oktober.

Fra venstre: Resilient Suit, Spider-Mans drakt fra Scarlet Spider II og Spider-UK-drakten fra Spider-Verse.
PlayStation Europe

The Heist sparker i gang en helt ny historie, hvor edderkopphelten og Mary Jane prøver å oppklare et tyveri ved kunstmuseet. På ferden møter de Felicia Hardy, bedre kjent som Black Cat, som spillere så vidt fikk stifte bekjentskap til i hovedspillet.

Historien deles opp i tre akter, bestående av The Heist, Turf Wars og Silver Lining. De to sistnevnte utvidelsene slippes i henholdsvis november og desember, og alle tre utgjør en serie kalt The City That Never Sleeps.

Tre nye kostymer

Ved siden av historien lokker The Heist med tre nye kostymer for Spider-Man. Draktene – som du kan se på bildet over – er alle hentet fra ulike tegneserier, og gir honnør til forskjellige deler av Spider-Mans historie.

Insomniac lover også en helt ny fendtlig fraksjon, flere lovbrudd å oppklare, nye utfordringer og et sett med nye PlayStation-trofeer å jakte på. The Heist kan kjøpes separat, eller som del av The City That Never Sleeps-pakken. Alle som eier spillets Digital Deluxe-utgave får samtlige utvidelser med på kjøpet.

Av gratisoppdateringer for spillet er blant annet en New Game Plus-modus på vei. Den europeiske PlayStation-bloggen hevdet opprinnelig at denne ville slippes samtidig med The Heist, men det stemmer ikke. I stedet forteller Insomniac at New Game Plus «kommer snart».

Spider-Man kom hakket unna toppkarakter hos oss.
Vår anmelder kalte spillet «silkemykt og superengasjerende» »

Siste fra forsiden