Bergen Games

Det er klart for kvartfinaler i Bergen Games

Flere spennende oppgjør når LAN-billettene skal deles ut.

Apeks Rebels er klar for kvartfinale i Bergen Games.
Foto: Sindre Stien/Good Game

Åtte lag fra Norgeseliten skal i løpet av de neste dagene ut i ilden, hvor det kjempes om fire semifinaleplasser til Bergen, og muligheten til å kapre førstepremien på 50 000 kroner.

Apeks blir en tøff nøtt å knekke

Allerede klokken 19:00 i kveld går oppgjøret mellom Apeks Rebels og Center Gaming av stabelen. Lagene møttes senest i går i Telialigaen, og Center Gaming måtte se seg kraftig slått av Rebels-laget. Det blir dermed spennende å se hvorvidt Center Gaming har noen ess å dra opp av ermet under kveldens kamp, og om de klarer å sjokkere Apeks Rebels over tre kart.

Patrik «Brave» Karlsen og Apeks Rebels har vist solid form så langt i 2023.
Eivind von Døhlen/Good Game

Samtidig som kampen mellom Apeks og Center Gaming spilles, møtes også Wizard og VOID. Wizard overrasket hele Counter-Strike-Norge sist de var i et sluttspill, og laget ønsker nok muligheten til å gjøre det samme igjen. Ole «Marcelious» Langan og Sander «Grus» Iversen er lånt inn for anledningen.

Wizard-kaptein Daniel «zykes» Jensen ser nok optimistisk på mulighetene sine før møtet med VOID. Men til tross for at VOID mistet to av sine beste spillere til Metizport før denne sesongen, er det solide erstattere i form av Eskil «LaX» Bjørnsen og André «scared» Carrillo Simonsen som har briljert i de to første serierundene av Telialigaen. Dermed ligger det an til et spennende oppgjør mellom to av lagene som også kjemper om sluttspillplass i Telialigaen denne våren.

Les også: Counter-Strike og musikk blandes sammen i Bergen.

Her er oversikten over tidspunktene og datoene til alle kvartinfalene:

777 med potensiell hjemmebanefordel

I de to siste kvartfinalene tar 777 imot Bitfix Gaming, mens det er Static og Infurity som kjemper om den siste semifinaleplassen.

Les også: 777 med full kontroll da Metizport ble satt til side.

Både 777 og Bitfix kommer fra sterke seiere i Telialigaen, og er nok lysten på mer. Det vil være stor prestisje for 777 å ha mulighet til å kunne heve seierspokalen på hjemmebane i Bergen.

I kampen mellom Infurity og Static har Infurity en gylden mulighet til å kunne sikre seg en av de fire semifinaleplassene. Laget som trolig vil kjempe med ryggen mot veggen i Telialigaen denne våren, har sjansen til å kunne sikre seg en opptur mot antatt svakere motstand enn de er vandt til i Telialigaens øverste divisjon.

Les også: 777 med full kontroll da Metizport ble satt til side.

Alex «PALM1» Palm kan bli viktig i 777 sitt søk etter seier i Bergen Games.
Eivind von Døhlen/Good Game

100 000 kroner i premiepotten

Premiepotten er solid sett med norske øyne, og burde motivere de fleste kvartfinale-lagene til å grave ekstra dypt i taktikk-boka. Hundre tusen kroner skal gis ut til de fire beste lagene og fordelingen er satt opp slik:

  1. 50 000 kroner
  2. 25 000 kroner
  3. 12 500 kroner
  4. 12 500 kroner

Finalen spilles på USF Verftet lørdag 4. mars med publikum og strømmes på 777 Esport sin Twitch-kanal.

Siste fra forsiden