Telialigaen: Counter-Strike

777 med full kontroll da Metizport ble satt til side

Vi oppsummerer Telialigaens andre runde i Counter-Strike.

Vi oppsummerer andre runde av Telialigaen i Counter-Strike.
Eivind Von Døhlen/Good Game

Vi har lagt bak oss en spennende Telialiga-runde med flere interessante kamper. Mest spenning var det på forhånd å spore i kampen mellom Metizport og 777.

Det var to lag som på forhånd uttalte at de ikke helt visste hvor de lå. 777 har nylig utført bytte av In-game-leder, og Metizport har flere ganger utalt at de jobber helhetlig mot et langsiktig og større mål.

Les også: – Store kontraster når det kommer til treningshverdag.

Metizport kom best i gang

Det var likevel Metizport som gikk hardest ut av startblokken. Morten «zEVES» Vollan Christensens gutter startet godt og la press på sine rivaler i 777 før sidebytte.

Steffen «SLY» Amundsen viste hvorfor mange mener han er Telialigaens beste spiller.
Eivind von Døhlen/Good Game

Kristian «akEz» Kornbakk og Steffen «SLY» Amundsen ville det likevel annerledes på Mirage, og 777 så seg aldri tilbake etter sidebytte. 777 sikret seieren på Mirage med sifrene 16-10.

I kampens andre kart, på Nuke, fortsatte Amundsen å være en pest og plage for Metizport-laget, og viste hvor briljant han kan være. Metizport kom seg aldri skikkelig inn i kampen, og måtte til slutt innse at 777 i denne omgang ble for sterke.

Rebeller i fyr og flamme.

Apeks Rebels har så langt denne sesongen møtt de to nyopprykkede lagene Infurity og Center Gaming. Selv om det har vært to kamper som Rebellene har vært forventet å vinne, så har de gjort det i suveren stil.

Center Gaming klarte i første serierunde å stikke av med et kart mot 777, på Inferno. Mot Apeks Rebels var de helt sjanseløse. Rebellene ga kun fra seg ni runder på to kart, og sikret seg en sterk 2-0-seier. Med gårsdagens seier i boks topper Apeks Rebels tabellen sammen med VOID.

Sånn ser resultatene fra Telialigaens andre runde ut.

Supervikariatet fortsetter

Wizard fortsetter å benytte seg av den tidligere Skade X-duoen Ole «Marcelious» Langan og Sander «Grus» Iversen. Men mot Infurity ble det nok mer motstand enn de forventet. Infurity imponerte nemlig med en sterk 16-10 seier på Nuke.

Nuke er som kjent et ganske taktisk kart, og Infurity fikk utnyttet at de har spilt sammen over flere år, mens Wizard kun møtes til Telialiga-kamper. Det kan bli spennende å se om flere av topplagene prøver å få Wizard inn på Nuke.

Det skulle likevel ikke vare for Infurity som fikk det tøft på Overpass og Anubis. og måtte se seg slått når Wizard-maskineriet satt i gang.

Les også: Kampen om Rocket League-trofeet ligger an til å bli enda jevnere denne sesongen.

I de øvrige kampene fortsatte VOID å vise at de er lystne på den siste sluttspill-plassen. Mot Jotunheimen fortsatte de det gode spillet og gjorde vondt til verre for nedrykkskandidaten.

Bitfix Gaming tok en sterk seier over Skottkärra, og viste at de ikke er interessert i å være en del av årets nedrykksstrid. Fortsetter Magnus «hagmeister» Hagen storspillet han viste over alle tre kartene i går kan det bli spennende å se hvor lenge Bitfix får beholde han.

Dette betyr at etter to spilte runder så ser tabellen sånn ut:

Skjermdump: Telialigaen.

Siste fra forsiden