Husker du Double Dragon?

Det gjør Wanako også

Revenge of the Wounded Dragons er et slåssespill i Double Dragon-stil.

Et av åttitallets mest populære actionspill var Double Dragon, hvor to tøffe muskelbunter slo og sparket seg vei gjennom horder av punkere, motorsykkelgjenger og banditter for å redde kjæresten (ja, det var bare én, så logisk nok måtte de slåss mot hverandre på slutten, for å avgjøre hvem som skulle få henne).

Aldri stol på fiskere.

Nå har chilenske Wanako Games kunngjort Revenge of the Wounded Dragons, som minner veldig om Double Dragon. Som Technos' originalspill er det et sideskrollende slåssespill der en eller flere spillere må slåss mot skurker i en serie miljøer, og plukke opp ulike våpen underveis for å gjøre bandittbankingen lettere.

Her følger vi en ung gutt som opplever at en lokal mafiaboss dreper bestefaren hans og kidnapper lillesøsteren hans. Heldigvis er denne gutten ekspert på Kung-Fu, så han legger ut på et omfattende hevn/redningstokt.

Revenge of the Wounded Dragon lanseres i utgangspunktet kun på PlayStation Network. Spillet skulle ha kommet ut denne uken (i alle fall på andre siden av Atlanteren), men har blitt utsatt. Det har ikke fått noen ny dato.

Siste fra forsiden