Telialigaen høsten 2019 - Rocket League

– Det hadde vært deilig å beholde førsteplassen etter denne uka

Razzle Dazzlers møter Celestial til kamp om tabelltoppen i Rocket League.

Psyonix, Mohammad Barzinje, Gamer.no

Med tre seire på tre runder har Razzle så absolutt gjort jobben så langt i Telialigaen. Sebastian «Seeb» Falch sier at kampprogrammet er tøft fremover.

– Det må vel bli oss [som vinner] da. Det hadde vært deilig å beholde førsteplassen etter denne uka, men det blir tøffe kamper, forteller Falch til Gamer.no.

Sist torsdag ble det poengdeling mellom Nordavind og Celestial, og med det så Razzle sitt snitt til å kapre tronen. Hvor lenge sistnevnte klarer å holde på ledelsen gjenstår å se, og i kveld vil Celestial gjøre sitt ytterste for å sende Razzle ned igjen.

Du kan se Celestial mot Razzle Dazzlers via Twitch-kanalen til Bamble DreamTeam på torsdag fra klokken 21:00.

– Vi kan være sjukt gode

«Seeb» tror Razzle kan slå hvem som helst dersom laget holder fokus.
Privat

Laget som på forhånd var tippet å nå sluttspillet ganske enkelt er på god vei til å klare nettopp det, men det store spørsmålet er hvilken plass de ender på ved sesongslutt.

Mye vil trolig være avgjort etter neste runde, og som Sebastian «Seeb» Falch forteller er Telialigaen inne i en svært spennende periode nå.

Disse spiller for Razzle

Vis mer

Mads «Maadzz» Gjelsten
Aleksander «Phocas» Jensen
Sebastian «Seeb» Falch

Angående kveldens oppgjør tror «Seeb» at nøkkelen til seier ligger i å konsentrere seg om eget spill, fremfor å bekymre seg for mye om hva Celestial kan finne på. Med gode forberedelser håper Razzle å hente nye tre poeng.

– Vi kan være sjukt gode når vi er fokuserte, men kan miste fokus noen ganger og da kan det gå veldig ille. Varmer vi godt nok opp før kampen så tror jeg det kan gå vår vei, mener Falch.

Les også: Ny Rocket League-sesong, nye muligheter til å bekjempe Nordavind »

– Jeg tror vi er bedre

Seieren mot Nordavind glapp for «Tater» og Celestial, og nå venter Razzle Dazzlers.
Mohammad Barzinje/Good Game
Les også
Anmeldelse: Rocket League

Etter et hårfint finaletap mot Nordavind i vår måtte Celestial nok en gang se seieren ryke mot den regjerende seriemesteren sist runde. Richard «Tater» Strømland og kompani presset Nordavind til det ytterste, men klarte bare uavgjort til slutt.

– Det holdt akkurat for dem. Vi skulle nok tatt dem, men vi kasta det litt bort, innrømmer Strømland overfor Gamer.no.

Med det ene poenget er Celestial likevel fortsatt godt med i kampen om førsteplassen. En seier over Razzle denne runden vil skyve laget helt opp i teten, og det har gutta troen på at de skal klare.

Disse spiller for Celestial

Vis mer

Richard «Tater» Strømland
Jørgen «Inferno» Klaastad
Calum «Calzafy» Mathieson

– Vi må jo ta denne seieren med så mange kamper som mulig for å holde på førsteplass. De er et godt lag, men jeg tror vi er bedre, mener Strømland.

Mens disse tre rundene uten tvil er viktige for utfallet av Telialigaen, vil ikke «Tater» legge altfor mye vekt på resultatene her. Han mener Celestial skal komme seg til sluttspill samme hva som skjer, selv om muligheten til å velge motstander ikke hadde vært å forakte.

– Jeg tror nok vi klarer sluttspillplass uansett, men det er jo greit å kunne velge så man kan ta det mer med ro den første dagen.

Kampen om fjerdeplassen

Slik spilles fjerde runde av Telialigaen i Rocket League

Vis mer

Kl. 20:00: Gutta Boyz - Operation Archery
Kl. 20:00: Molon - Fact
Kl. 20:00: Maniax - Playwell
Kl. 21:00: Celestial - Razzle
Kl. 22:00: Ulvespill - Nordavind

Alle kampene spilles torsdag 19. september.

Terminliste »

Mens det knives i toppen skal vi selvfølgelig ikke glemme kampen om den siste sluttspillplassen i årets Rocket League-sesong. Foreløpig er det kun tre poeng som skiller fjerde- og åttendeplass, og denne runden blir viktig for flere lag.

Basert på sesongen hittil later Gutta Boyz og Operation Archery til å bli et svært jevnt oppgjør, der tre poeng kan være nok til å løfte ett av lagene opp på en foreløpig fjerdeplass. Fact og Playwell har riktignok også gode utsikter til å hevde seg, ettersom lagene bør vinne sine oppgjør mot henholdsvis Molon og Maniax.

Sist, men ikke minst har vi Ulvespill mot Nordavind. Førstnevnte holder et knepent tak på fjerdeplassen, men får en tøff jobb mot Telialigaens firedoble mester. I serien på best av seks kamper blir det kritisk for begge lag å ta så mange stikk som mulig, og mens Nordavind bør vinne kan vi helt klart få en underholdende match.

Som tidligere sender Twitch-kanalen til Bamble DreamTeam tre kamper denne uken, og det hele begynner klokken 20:00 på torsdag. Vil du få med deg Maniax mot Playwell blir denne også tilgjengelig via Maniax Gaming på Twitch.

Siste fra forsiden