Telialigaen: Counter-Strike

– Det kan bli en nøkkelkamp

To lag kjemper om et etterlengtet pusterom fra nedrykkskampen i Telialigaen.

Christian «Pham» Pham og Infurity trenger en seier i kveldens kamp.
Privat

Det er klart for Telialigaens tredje runde i Counter-Strike. I rundens hovedkamp er det overlevelse i fokus, når Infurity og Skottkärra møtes.

Begge lage står med null poeng i Telialigaen etter to serierunder. Alt er likevel ikke mørkt hos det nyopprykkede laget i Infurity. Laget sikret seg i forrige uke en semifinaleplass i Bergen Games, etter en 2-0 seier over Static. Laget ønsker nok å ta med seg deler av det gode spillet inn i kveldens kamp mot Skottkärra.

Klar uansett motsander

DISSE SPILLER FOR INFURITY

no Emil «sirius» Standal
no Christian «Pham» Pham
no Tobias «zypno» Lillestøl
dk Lucas «Lukki» Pilheden
no Vy «pzy» Nguyen

Emil «sirius» Standal fortalte før sesongen at til tross for to strake opprykk kan laget fortsatt ikke sett av så mye tid til trening.

– Som kjent så får ikke vi trent, så vi er ikke forberedt spesifikt på vår neste motstander. Vi jobber med å holde oss individuelt skarpe og klare uansett hvem som står på motsatt side av serveren.

Les også: Senja sjokkerte regjerende Rocket League-mester AW3.

Infurity har sin første sesong på toppnivå i Norge, og selv om prestasjonene ikke har vært så verst mot sluttspillfavorittene i VOID og Wizard, står de fortsatt uten poeng. Mot Skottkärra får de muligheten til å vise hva de er god for.

– Så langt har vi bare spilt mot fjorårets finalister, så det har vært betydelig høyere nivå enn i andredivisjon. Vi forventer at i kamper som dette blir det mer rom til å vise hva vi kan.

Kan bli en nøkkelkamp

Til tross for den lave poengfangsten så langt så stresser ikke Standal for mye enda, og motiveres ikke ekstra av at de møter en potensiell nedrykkskonkurrent.

Les også: Det er klart for kvartfinaler i Bergen Games.

– Vi er ikke noe mer motivert inn mot denne kampen enn andre kamper, vi prøver å ikke tenke så mye på motstander men holde fokuset på det vi skal gjøre. Men det er ikke å legge skjul på at dette kan bli en nøkkelkamp for tabellposisjonen våres når sesongen skal evalueres ved sesongslutt.

Sånn ser tabellen ut før kveldens serierunde.

Skjermdump: Telialigaen

Infurity møter Skottkärra klokken 19:00 i kveld, i Telialigaens tredje runde i Counter-Strike. Kampen kan du se på NRKs Twitchkanal LL35.

Det har ikke lykkes Gamer.no å få svar fra Skottkärra.

Siste fra forsiden