Telialigaen - Counter-Strike

Har rykket opp i to sesonger på rad

Infurity må likevel kjempe med nebb og klør for å unngå nedrykk.

Christian «Pham» Pham skal prøve seg med kjente og ukjente fjes i Infurity.
Privat

Vi er en dag nærmere startskuddet av Telialigaen i Counter-Strike og tredje lag ut og derav vår 8. plass er Infurity.

Laget som har rykket opp to divisjoner i løpet av samme antall sesonger, blir spådd en vanskelig sesong. Likevel har laget vist seg kapable til å ta kjempesteg fra sesong til sesong. Kanskje holder det til fornyet kontrakt blant Norgeseliten?

LES OGSÅ: – Vi liker å være «underdogs»

– Vi har som eneste forventing å ha det kjekt

DISSE SPILLER FOR INFURITY

Vis mer

no Emil «sirius» Standal
no Christian «Pham» Pham
no Tobias «zypno» Lillestøl
dk Lucas «Lukki» Pilheden
no Thomas «Kiyoshi» Larsen

Gamer.no har huket tak i kaptein hos Infurity, Emil «sirius» Standall, for å høre om sesongens mål og hvordan de tror vårsesongen vil gå. Laget har rykket opp de to foregående sesongene, men suksessen blir uten tvil vanskelig å fortsette med.

– Vi har gjort to strake opprykk uten trening og selv om målet var å få til litt trening før denne sesongen, har det vist seg å være vanskelig. Uten noen form for øving blir det vanskelig å forvente så mye av oss selv, forteller Standal til Gamer.no

Det er godt mulig lagkapteinen har tatt lærdom av Ole Kristian «Marcelious» Langan fra Skade X, som i forkant av høstens sluttspill annonserte følgende mente de skulle kjøre over alle uansett. Det er tydelig at Infurity ikke legger noe unødvendig press på seg selv og kjører sitt eget løp.

LES OGSÅ: Blir til Jotunheimen etter at SKADE X ikke ble enige om nye kontrakter

Mener Apeks Rebels fortsatt er best

Infurity har også fått med seg danske Lucas «Lukki» Pilheden.
HLTV.org

Apeks Rebels gikk av med seieren i forrige sesong av Telialigaen etter en thriller-finale over Wizard. I motsetning til de fleste andre lagene står Apeks Rebels sin lagoppstilling som uendret. De unge spillerne har blitt litt eldre, og sannsynlig litt skarpere med trener Torbjørn «mithR» Nyborg i ryggen.

Infurity setter rebellene i Apeks som favoritter i ligaen, men nevner også 777 som en utfordrer.

– Vi tror Apeks Rebels tar seieren nok en gang. De har en høyere mengde med taktisk kvalitet i og rundt klubben som vil være avgjørende for en lang sesong, men vi mener at 777 har det høyeste toppnivået.

På spørsmål om hvilken spiller fra et annet lag som kommer til å ta et steg fremover er det stortalentet Sindre «Tapewaare» Ellefsen fra nettopp Apeks Rebels som blir nevnt. Ellefsen ble satt i skyggen i høstens finale av lagkamerat Tobias «berzerk» Bertelsen, men Standal mener Ellefsen vil få sitt virkelige gjennombrudd denne sesongen.

I forkant av sluttspillet høstet Ellefsen også komplimenter fra e-sportsansvarlig i Gamer.no, Jimmy Johansen, som sa følgende om Ellefsen:

– Det er flere sluggere fra de lagene som er med i diskusjonen men se opp for Sindre «Tapewaare» Ellefsen. Der har Apeks Rebels en heftig joker med et tullete godt talent.

LES OGSÅ: Midgard, SKADE og Ulti - den uhellige treenighet?

Gleder seg til å møte storlagene

Infurity må nok klare å holde nivået i toppdivisjonen om de skal kunne skaffe seg rivaler de neste sesongene. Likevel er de klare på hvem de gleder seg til å møte.

– Vi gleder oss til å spile mot lag som har fulltidsspillere vi kan bryne oss på, det hadde vært gøy om vi kunne skapt litt problemer for disse lagene, avslutter en noe mer selvsikker Standal med.

Med en drøy uke til seriestart får vi vente å se om årets underdog skal klare en David mot Goliat når blant annet Metizport, 777 og Apeks Rebels står på andre siden.

Hvorfor spår vi Infurity på 8. plass?

Vi tror fire lag kjemper om overlevelse når poengene skal telles opp og i bunnen er det lite som skiller lagene. Det ligger en solid prestasjon i bunn for to strake opprykk, men nivået økes deretter også.

Vi tror Infurity vil få det tøft når de vender tilbake til den øverste divisjonen. Laget har solide individuelle spillere, som har vist seg frem tidligere. Dersom laget har dagen kan de sørge for et og annet bananskall i løpet av sesongen. Redaksjonen mener derfor at Infurity havner på en 8. plass.

Gamer.no sin tabell så langt:

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8. Infurity
9. Center Gaming
10. Jotunheimen

Siste fra forsiden