Telialigaen - Counter-Strike

Blir til Jotunheimen etter at SKADE X ikke ble enige om nye kontrakter

Vi spår Telialigaen og mener Jotunheimen lider som følge av kaoset i SKADE X.

Jonathan «zame» Nyhagen har blitt hentet inn til Jotunheimen.
Eivind Von Døhlen/Gamer.no

Om nøyaktig en uke og en dag går startskuddet for Telialigaen i Counter-Strike. Mye har skjedd siden Apeks Rebels løftet trofeet på SpillExpo i høst og nevnte Apeks Rebels og Center Gaming er de eneste lagene som ikke har gjort endringer siden forrige sesong.

Tradisjonen tro skal vi i Gamer.no i en daglig artikkelserie forsøke å spå og gi innsikt i de enkelte lagene før det hele braker løs mandag 30.01. Det kan bety en del bom, men kanskje også noen treff.

Jotunheimen er først ut i vår artikkelserie, noe som betyr at laget spås på 10. plass.

LES OGSÅ: Midgard, SKADE og Ulti - den uhellige treenighet?

Samlet sammen i all hast

DISSE SPILLER FOR JOTUNHEIMEN

Vis mer

no Jonathan «zame» Nyhagen
no Martin «Hellzerk» Solbakken
no Daniel «DBL» Larsen
no Nikolai «Woody» Skoglund
no William «willi» Haugen

Oppladningen til sesongen har vært alt annet enn ideell for Jotunheimen, som tidligere gikk under SKADE X. Klubben ble aldri enige med spillerne om ny kontrakt, som valgte å forlate organisasjonen. Dermed ble prosjektet skrinlagt, i hvertfall inntil videre, og omdøpt til Jotunheimen.

Jotunheimen har hentet inn spillere med erfaring fra Telialigaens øverste divisjon. Deres Jonathan «zame» Nyhagen sitter i tillegg med erfaring fra sluttspillet. Selv om det trolig ikke blir noe sluttspill denne sesongen har Nyhagen fire lag han spår at vil ligge i toppen.

– Jeg vil si det ligger jevnt mellom 777 og Apeks Rebels. Jeg tror nok det står mellom de to lagene også tror jeg Metizport og VOID kommer til å ligge i toppen med dem.

Storebror «zerk» er også med Jotunheimen.
Martin Leigland/TV 2 Esport

Vi har bedt lagene trekke frem en spiller fra et annet lag de tror står frem i løpet av sesongen. Nyhagen tror Morten «zEVES» Vollan får en oppblomstring i sitt comeback som aktiv spiller denne våren.

– Jeg tror «zEVES» tar steget frem som spiller og ikke minst på individuelt nivå denne sesongen.

Jotunheimen får en tøff åpning mot nettopp Vollan og Metizport i første runde. Nyhagen ser likevel mest frem til å møte den regjerende seriemesteren og Bitfix.

– Jeg ser mest frem til å møte Apeks Rebels eller Bitfix egentlig. Det er alltid gøy å spille mot gamle lagkamerater og organisasjoner man har spilt for før, forteller Nyhagen.

LES OGSÅ: – Kunne spilt på lag med «dsn» og «f0rest»

Tøff sesong i vente

Vi i Gamer.no spår at Jotunheimen havner aller sist og rykker direkte ned fra Telialigaen denne våren.

– Hva tenker du om denne spådommen?

– Tenker det er helt fair, men vi håper og tror selvfølgelig at denne kan motbevises, avslutter Nyhagen.

Hvorfor spår vi Jotunheimen på 10. plass?

Redaksjonen mener Jotunheimen trekker det korteste strået når poengene skal telles opp etter vårens sesong og rykker direkte ned. Etter kaoset rundt kontraktene for SKADE X, har laget nå blitt til Jotunheimen, og virker å være satt sammen i all hast. Det taler dessverre ikke til fordel for Jotunheimen. Det er fire lag som skiller seg ut i bunn og nøkkelen for Jotunheimen vil være å plukke poeng mot de øvrige nedrykkskandidatene.

Gamer.no sin tabell så langt:

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10. Jotunheimen

Siste fra forsiden