Need for Speed Heat

Det neste Need for Speed-spillet heter Heat – lanseres i november

EA og utvikler Ghost Games kunne i dag avduke Need for Speed Heat, det neste spillet i racingserien. Spillet kommer til PC, PlayStation 4 og Xbox One den 8. november, og tar spillere med på en rekke fartsfylte eventyr.

Need for Speed Heat er satt til Palm City, en åpen verden der gateløp preger hverdagen. På dagtid får spillere delta i lovlige Speedhunter Showdown-løp der de tjener penger og status. Om natten forvandles til byen til en farlig verden med dristige race iblant vanlig trafikk og hissig politi.

I en pressemelding for spillet lover EA rike muligheter for å tilpasse biler, og et progresjonssystem fylt med nye kjøretøy, deler, lakkering og klistremerker.

– Vi byr på flere valgmuligheter enn noen gang, slik at spillere får være unike og sette sitt merke på verdenen. Våre fans har vært klare på at de vil ha flere bilder, flere tilpasningsmuligheter og flere utfordringer, og vi gir dem alt, lover Ghost Games-sjef Riley Cooper.

Kunngjøringen av spillet kom med en fersk trailer, som du kan se i videovinduet over. Utover den var det imidlertid tynt med detaljer om hvordan det faktisk blir å spille Need for Speed Heat, men en gameplay-video skal vises 19. august i forbindelse med Gamescom.

Need for Speed Heat blir neppe å se på Nintendo Switch.
– Fans vil heller spille våre spill på andre plattformer »

Siste fra forsiden