Need for Speed Heat

Need for Speed Heat blir det første EA-spillet med kryssplattformspilling

Criterion er også i gang med seriens neste innslag.

EA

EA og Criterion Games ruller denne uken ut kryssplattformspilling for Need for Speed Heat. Racingspillet blir dermed det aller første i EA-katalogen som lar venner spille sammen uansett om de sitter på PC (Steam eller Origin), PlayStation 4 eller Xbox One.

Need for Speed Heat ble utviklet av Ghost Gaming, men siden har Criterion Games tatt over serien.
EA

– Her i Criterion har vi alltid ment at spill er bedre med venner. Vi vil ikke at ditt valg av plattform skal være et hinder for den opplevelsen. Så det gleder oss å melde at den 9. juni blir Need for Speed Heat det første EA-spillet som tilbyr kryssplattformspilling, forklarer utvikleren i en bloggpost.

Funksjonaliteten introduseres i en fersk oppdatering for spillet, som også byr på diverse justeringer og fikser en rekke småfeil. Etter man har lastet ned oppdateringen må kryssplattformspilling aktiveres via spillets innstillinger.

Les vår anmeldelse av Need for Speed Heat »

Jobber med nytt spill

Ukas oppdatering blir den siste for Need for Speed Heat, ettersom EA flytter fokus over på racingseriens neste innslag. Utgiveren vil riktignok holde liv i servere enda en stund fremover, og fra 16. juni vil spillet inkluderes i abonnementstjenestene EA Access og Origin Access Basic.

Hva vi kan forvente av det nye spillet er foreløpig uvisst, men fra tidligere vet vi at det er Criterion – studioet bak Need for Speed: Most Wanted – som tar seg av utviklingsarbeidet. Ytterligere detaljer vil trolig avdukes på EA Play 19. juni.

En haug med EA-spill er nå ute på Steam.
EA Access ankommer Valve-butikken i sommer »

Siste fra forsiden