Need for Speed Heat

Se den nye Need for Speed Heat-traileren

EA varter opp med fartsfylt video.

Det neste kapittelet i den nå ganske så lange Need for Speed-serien nærmer seg med stormskritt, og i den forbindelse har EA nå sluppet den offisielle lanseringstraileren fra spillet.

Need for Speed Heat ble først kunngjort den 14. august av EA og utvikleren Ghost Games. Spillet er satt til Palm City, en åpen verden der gateløp preger hverdagen.

På dagtid får spillere delta i lovlige Speedhunter Showdown-løp der de tjener penger og status. Om natten forvandles til byen til en farlig verden med dristige race iblant vanlig trafikk og hissig politi.

EA

Mer konfigurering enn noensinne

Spillet byr på flere konfigurasjonsmuligheter enn noensinne og lar spillere blant annet bytte ut hjul og motorer, samt konfigurere eksossystemet for å gi bilen sin egne, unike lyd. Massevis av estetiske endringsmuligheter er også på plass, lover utvikleren.

Diverse ettertraktede deler kan anskaffes ved å vinne de risikable nattløpene, men for å kunne benytte disse må man komme seg tilbake til verkstedet før politiet innhenter deg.

EA har tidligere lovet at Need for Speed Heat ikke får «loot-bokser», og de kontroversielle «Speed Card»-oppgraderingene fra Need for Speed Payback – som gjorde oppgraderinger til en frustrerende opplevelse – er også borte.

Need for Speed Heat lanseres til PC, PlayStation 4 og Xbox One den 8. november.

Les også: Need for Speed Heat dropper «loot»-bokser »

Siste fra forsiden