Need for Speed Heat - loot-boks

Need for Speed Heat dropper «loot»-bokser

De frustrerende «Speed Cards»-oppgraderingene forsvinner også.

EA

Etter avdukingen av Need for Speed Heatonsdag, tok EAs community-sjef Ben «F8RGE» Walke til Reddit for å dele noen flere detaljer om det kommende racingspillet.

Need for Speed Heat lanseres 8. november.
EA

Der fikk han blant annet spørsmål om «loot»-bokser, og Walke kunne bekrefte at de ikke vil gjøre noen opptreden i Need for Speed Heat.

– Det er ingen «loot»-bokser i NFS Heat og det kommer det ikke til å bli heller. Ingen «surprise mechanics» heller, la Walke til etter et spørsmål som refererte til EAs kosebetegnelese på den forhatte trenden.

Videre fortalte han at oppgraderinger på biler, som nye deler og så videre, vil tjenes gjennom spilling. På tur gjennom Palm City vil du for eksempel komme over et løp med en ny del som premie, og dersom du vinner løpet vinner du også delen.

Fjerner «Speed Cards»

De kontroversielle «Speed Card»-oppgraderingene fra Need for Speed Payback – som gjorde oppgraderinger til en frustrerende opplevelse – er også borte, et tiltak som fans ser ut til å ha satt pris på.

Mens det ikke blir «loot»-bokser vil Need for Speed Heat få ekstrainnhold, som for eksempel nye biler, som man må betale for. Litt etter lanseringen vil utvikleren også legge ut en såkalt «time-save»-pakke for salg, som viser samtlige samlegjenstander på kartet for spillere som ikke har tid eller lyst til å lete selv.

Mer informasjon om hvordan det faktisk blir å spille Need for Speed Heat skal avdukes mandag 19. august, i forbindelse med Gamescom.

Du kan lese mer om Need for Speed Heat her »

Siste fra forsiden