Det nye spillet fra Saints Row-skaperne kommer i august

Se den nye Agents of Mayhem-traileren.

Deep Silver

Med en kort teaser-video kunngjorde Volition i helgen at en ny trailer for Agents of Mayhem ville vises frem mandag 3. april. Videoen er nå ute, og viser litt av spillet.

I videoen får vi blant annet se flere av heltene man får spille som i Agents of Mayhem. Totalt kan man velge mellom 12 figurer i spillet, men hittil hadde utvikleren kun vist frem fire av disse.

Traileren for spillet.

I tillegg avslører traileren at spillet vil lanseres 18, august 2017, og de som kjøper «Day One»-utgaven får med en tilleggspakke med nye klær til heltene.

Du kan se traileren til høyre i artikkelen.

Åndelig oppfølger til Saints Row

Agents of Mayhem er et skytespill i tredjeperson, satt til det samme universet som Saints Row-serien. Spillet utforsker riktignok en alternativ virkelighet, der Saints-gjengen aldri eksisterte, og i rollen som en ny gjeng med superhelter må spillere redde verden.

Vi prøvde Agents of Mayhem på E3 i fjor, og satt igjen med et positivt førsteinntrykk:

– Agents of Mayhem viderefører det velkjente Saints Row-universet, med en ny og spennende innpakning. Selv om galskapen er tonet litt ned, er humoren på plass, og kombinert med de mange overdrevne personlighetene ser spillet ut til å by på en høyst underholdende opplevelse, skrev undertegnede den gang.

Les hele sniktitten på Agents of Mayhem »

Spillrulett
1366 har spilt i dag

Gjenkjenner du spillet?

Siste fra forsiden