Faith in Destiny i mars

Det tok noen år

Den frittstående tilleggspakken til SpellForce 2 har fått dato.

SpellForce 2: Shadow Wars kom ut i 2006, og fikk en tilleggspakke kort tid etter. Spillet var utviklet av Phenomic, men de ble siden kjøpt opp av EA. Utgiver JoWooD satt igjen med rettighetene til serien, og overraskende nok meldte de i fjor at en ny tilleggspakke til SpellForce 2 var på vei.

Drage!

En dato er nå satt for SpellForce 2: Faith in Destiny, og fra 30. april skal den være på markedet. JoWooD spesifiserer at det dreier seg om en frittstående tilleggspakke, så du må ikke eie Spellforce 2 for å spille den.

SpellForce-serien byr på en blanding av «hack'n'slash»-rollespill og fantasistrategispill. Du lager deg en helt og utforsker verden mens du bekjemper monstre, finner utstyr og lærer nye egenskaper. Når motstanden blir for stor kan du bygge byer for å trene soldater og mytiske monstre som kjemper for deg.

I Faith in Destiny trues SpellForce-verdenen Eo nok en gang av mørke makter. Som i SpellForce 2 spiller du et medlem av Shaikan-stammen, noe som betyr at du har drageblod i årene. Med dine medfødte krefter må du samle Eos folk og atter en gang gjenopprette fred og orden.

Naturlig nok blir det nye enheter, områder monstre og formularer, men også grafikkmotoren skal ha fått seg en oppgradering over originalspillet. Denne gangen er det også mulig for helten din å skaffe en drage som ridedyr.

Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden