Detektivthrilleren L.A. Noire kommer til PlayStation 4, Xbox One og Nintendo Switch

Rockstar lager også en VR-versjon av spillet for HTC Vive.

Rockstar Games

Rockstar annonserte torsdag at det puster nytt liv i L.A. Noire, og bringer spillet til PlayStation 4, Xbox One og Nintendo Switch. Alle tre versjonene skal lanseres 14. november i år, med diverse forbedringer og nye funksjoner.

Cole Phelps kommer til nye plattformer.
Rockstar Games

Switch-utgaven inkluderer hovedspillet og samtlig ekstrainnhold lansert for L.A. Noire. Rockstar har også lagt til bevegelseskontroller, nye kameravinkler og berøringskontroller for enkelte deler av spillet.

På PlayStation 4 og Xbox One kan spillere oppleve politidramaet med en rekke grafiske forbedringer. Utvikleren lover blant annet høyere teksturkvalitet, bedre lyseffekter og støtte for 1080p-oppløsning. PlayStation 4 Pro og Xbox One X løfter oppløsningen til 4K.

Lager VR-versjon

I tillegg til de nevnte utgavene lager Rockstar også en VR-utgave av spillet. L.A. Noire: The VR Case Files for HTC Vive kommer – som tittelen indikerer – til HTC Vive, og slippdatoen er satt til 14. november.

Vive.versjonen inneholder syv av sakene fra originalspillet, som er gjenskapt spesielt for virtuell virkelighet. Hvordan det hele skal fungere har utvikleren foreløpig ikke kunngjort, men vi loves en blanding av intens action og kalkulert detektivarbeid.

L.A. Noire fortalte en spennende historie, men hadde sine svakheter.
Les vår anmeldelse av spillet her »

Siste fra forsiden