Dette er planen for fiksing av Kingdom Come: Deliverance

Utvikleren rydder opp i patch-forvirringen.

Warhorse Studios

Kingdom Come: Deliverance har generelt fått god mottakelse, men et stort ankepunkt mot spillet er de mange tekniske feilene. Utvikleren Warhorse Studios jobber hardt med å lappe det sammen, og nå har studioet redegjort litt mer detaljert om hva som ligger i planene.

I et innlegg på spillets Steam-side opplyser Warhorse Studios at det har oppstått forvirring rundt patchene til spillet, noe de nå ønsker å rydde opp i.

Som de fleste nok har fått med seg har studioet allerede sluppet en stor 1.1-patch til spillet som kom ut på lanseringsdagen. Samtidig slapp de imidlertid også en 1.2-patch på Steam, som gjorde en del konsolleiere usikre på om de også hadde mottatt denne.

Mye også på vei

Warhorse Studios

1.2 ble imidlertid sluppet til PlayStation den 15. februar, og er ventet å komme til Xbox-plattformen ganske snart. 1.2-patchen inneholdt blant annet fiksing av diverse quest-relaterte bugs, optimaliseringer og gjør at spillfiguren blir skitten på en mer gradvis måte enn før.

Av oppdateringer som er på vei er en 1.2.5-oppdatering som skal reparere flere quest-relaterte bugs, og denne ble sendt til sertifisering på mandag, som betyr at den nok kommer ganske snart.

Den største, kommende patchen er 1.3-oppdateringen, som skal fikse en lang rekke bugs. Utviklerne skriver at de går nøye gjennom rapporter fra spillere i arbeidet med denne oppdateringen for å luke bort det meste av feil. Planen er også å endre på noen av systemene som spillere klager på, som forbedring av både «alchemy», «lockpicking»- og «pickpocket»-mekanikkene.

Det er ennå uvisst når 1.3-oppdateringen vil bli sluppet. Som studioet peker på må alle oppdateringer sertifiseres av de respektive plattformene, en prosess studioet selv ikke har kontroll på.

Her er vår anmeldelse av Kingdom Come: Deliverance »

(via PC Gamer)

Siste fra forsiden