Dette er The Darkness II

Digital Extremes løfter sløret av sitt neste spill.

The Darkness II ble offisielt annonsert i forrige uke, men informasjon om utviklingen av spillet ble lekket allerede i fjor. Vi har likevel ikke fått vite noe særlig om handlingen i den kommende oppfølgeren. Inntil nå.

Det britiske spillbladet Games TM har blitt beæret med en titt på det kommende spillet, og nettstedet CVG har videreformidlet opplevelsene deres. Her kommer det frem en hel del informasjon om tegneseriespillet.

I eneren kunne du bruke to gønnere samtidig.

Den demoniske mafiahåndlangeren Jackie Estacado er fortsatt hovedpersonen. Nå skal vi også få se en mer sårbar og følsom side av den brutale mannen - i tillegg til det tidligere råskinnet, selvsagt. Historien skal være mer komplisert, samtidig som den krydres med mer «balls out action». Alt er basert på den opprinnelige tegneserien, og skaperen Paul Jenkins samarbeider med utvikler Digital Extremes.

Utseendemessig vil det hele fortsatt preges av såkalt cel-shading, som gir en tegneserieaktig stil. Dette er første gang Digital Extremes tolker dette konseptet, forgjengeren ble utviklet av svenske Starbreeze, men de insisterer på at de har lært mye av å utvikle Dark Sector og flerspillerdelen av BioShock 2.

For de med kjennskap til hvordan det spillet fungerte er det også noen hint å få. «Darkling» er med videre, og nå skal de blant annet tisse syre på deg. Også hovedpersonen har fått nye triks, der han kan benytte lyktestolper som våpen samt løfte biler og bruke de som fleksibel dekning.

Det har ikke blitt sagt noe konkret om hva Starbreeze holder på med etter at de ble kjøpt opp av Bethesda, men ryktene har lenge versert om at de lager et nytt spill i den klassiske spillserien Syndicate.

The Darkness II kommer i høst, til Xbox 360, PlayStation 3 og PC.

Lurer du på hvilke andre spill som kommer? Ta en titt i Spillkalenderen!

Siste fra forsiden