Impostor Factory

Dette er «To The Moon 3»

Tentakkelmonstre, drap og verdens undergang i mystisk ny trailer for Impostor Factory.

Impostor Factory er det mystiske navnet på det tredje spillet i den evinnelig følelsesladde To The Moon-serien, og nå har utvikler Kan Gao og resten av Freebird Games sluppet en splitter ny trailer.

I traileren (som du kan se i sin helhet over) får vi et kjapt innblikk i livet til det som angivelig blir hovedpersonen i det kommende spillet.

Impostor Factory med «o» og ikke «e» i «impostor».
Freebird Games
Det tar litt tid å dykke ned i minner.
Freebird Games

Vi vet fortsatt svært lite om hva handlingen går ut på, men det er naturlig å tenke at vi nok en gang skal spille som de to legene Rosalene og Neill på leting etter meningen med denne spesifikke personens liv. For å gjøre dette har de en maskin som lar dem se og dernest endre en persons minner rett før de dør. Forvent en «absurd «tidsloop»-tragikomedie-mordmysterium-thriller».

Mørkere enn før

Det kan foreløpig se ut til at Impostor Factory blir en del mørkere og mer mystisk enn Gaos to foregående spill. I den nye traileren får vi ikke bare se et dobbeltdrap og hovedpersonen strandet på månen, men i tillegg et sort hull med tilhørende tentakkelmonster og en beskjed om at spillet vil være «en hjertelig feiring av en verdens blodige undergang».

De andre spillene i serien, To The Moon og Finding Paradise, lekte begge med flere overnaturlige elementer, men aldri på størrelse med dette. Er det kanskje bare en drømmesekvens vi er vitne til, eller er det noe mer på gang? Vi får forhåpentlig vite mer når spillet lanseres på Windows, Mac og Linux innen utgangen av 2020.

Inntil da kan du legge til spillet på ønskelisten på Steam, eller sjekke ut de to første spillene som begge er på avslag.

LES OGSÅ: Vår anmeldelse av Finding Paradise »

Siste fra forsiden