Lad opp til oppfølgeren til To The Moon med en splitter ny trailer

Finding Paradise er ute nå.

Tidligere i vinter ble det avslørt at Finding Paradise, den etterlengtede oppfølgeren til et av 2011s mest rørende spillfortellinger, skal lanseres den 14. desember i år. Etter å ha gjort narr av «loot»-bokser og romeventyr i spillets forrige trailer, har utvikleren, Kan Gao, nå satt sammen en mer seriøs sniktitt på det kommende eventyrspillet.

I videoen (som du kan se i videovinduet over) blir det klart at det fortsatt er snakk om døende mennesker og deres aller siste ønske. Man trer nok en gang inn i rollen som Neil Watts og Eva Rosalene, to forskere som stadig reiser gjennom tid og minner for å oppfylle nettopp disse ønskene.

Man skal nok en gang reise gjennom en døende persons minner for å (kunstig) oppfylle deres siste ønske.
Freebird Games

I Finding Paradise skal vi bli bedre kjent med Colin Reeds og hans liv og levnet. Han var også sentral i den korte sidefortellingen A Bird Story som ble utgitt i 2014. Da ville utvikleren fortelle en historie helt uten ord. Nøyaktig hva Colin ønsker seg i Finding Paradise er fortsatt ikke kjent.

Vi vet ikke nøyaktig hva Colin ønsker seg i Finding Paradise, men det kan tenkes det har noe med flying å gjøre.
Freebird Games

Toppkarakter

Det var mye takket være en rørende historie og sjarmerende figurer at To The Moon tok spillverdenen med storm da det ble lansert i 2011. Fortellingen om den dødssyke Johnny og hans siste ønske – å få reise til månen – ble presentert med stor bravur ifølge den gemene spillpresse.

Undertegnede var blant de som roste spillet opp i skyene, og ga det sågar toppkarakter da han anmeldte spillet året etter. Da hadde han følgende å si om opplevelsen:

– Det er få spill som har klart å bevege meg og samtidig overbevise meg så mye om sine egne kvaliteter med så få grep som To The Moon. Den minimalistiske stilen og gripende musikken gjør sitt for å oppnå dette, men det er den elskverdige historien som fortelles på en så subtil måte som virkelig skiller spillet fra hveten.

Finding Paradise slippes den 14. desember. Det blir da tilgjengelig på Windows, Mac og Linux.

Siste fra forsiden